Verken Oasis aan de kust

Of uw vakantie u nu brengt naar de Nederlandse of de Franse kust, onze luxe resorts wachten op u!
Ons Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort bevindt zich op een buitengewone locatie bij Ouddorp, omringd door het prachtige ongerepte natuurgebied De Punt.
Oasis Les Jardins is een oase van rust en ruimte in Frankrijk, gelegen in een bosrijke omgeving aan de Atlantische kust en nabij de stad Les Sables d'Olonne. Het ruim opgezette resort biedt pure ontspanning te midden van de schitterende omgeving!

 
 

Les Sables d'Olonne en de Atlantische kust

Een betoverend bos en woeste kustlijn - combineer het beste van twee werelden!
Oasis Les Jardins ligt in een bosrijke omgeving, maar ook dicht bij het strand van Les Sables d'Olonne met de Atlantische kust op slechts 800 m van het resort. Van een wandeling langs de kust, tot een fietstocht door het bos of een bezoek aan de unieke steden in de omgeving, hier is er voor ieder wat wils.

Luxe Resort aan het Grevelingenmeer

Bezoek Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort aan de kust van Ouddorp, midden in de Zeeuwse Delta. Direct gelegen aan een prachtig wit zandstrand aan het Grevelingenmeer, geniet u hier van rust, ruimte en ontspanning. Ons eco-vriendelijke resort maakt gebruik van natuurlijke materialen en duurzame energie, om zo in lijn te blijven met de ongerepte natuur van reservaat De Punt.

 

Boek uw vakantie aan de kust!