ClubOasis | ontdek uw voordelen

Bent u al member van ClubOasis? Als member profiteert u gratis van exclusieve voordelen. Wij stellen u als eerste op de hoogte van exclusieve pre-sales zodat u altijd als eerste de mogelijkheid heeft om uw gewenste accommodatie te boeken. Tevens profiteert u van vele andere voordelen zoals exclusieve promoties en wordt u altijd persoonlijk ontvangen op onze resorts.  

 
  • Blijf altijd als eerste op de hoogte
  • Profiteer van unieke voordelen
  • Persoonlijke ontvangst
  • Toegang tot unieke events
 

Wat zijn de unieke loyaliteitsvoordelen van ClubOasis?

 

Exclusieve Pre-Sales

Ontvang als eerste de mogelijkheid om de meest favoriete vakantieperiodes te reserveren. Op deze manier bent u altijd zeker van uw gewenste accommodatie! 

 

Gratis Premiums

Wij verrassen onze members graag, bij aankomst op onze resorts ligt er daarom altijd een verrassing in de accommodatie op u te wachten. 

 

Persoonlijke ontvangst

Een warm en persoonlijk onthaal op alle resorts van Oasis Resorts. Wij vinden het enorm belangrijk dat u zich direct thuis voelt.

 

Toegang tot Events

Speciaal georganiseerde events voor de ClubOasis members. Al genietend van een borrel deelt u uw Oasis ervaringen met andere members.

 

Unieke arrangementen

Compleet op maat gemaakte arrangementen aan de hand van uw wensen. Wij organiseren uw activiteiten in de omgeving en regelen de exclusieve services.

 

Exclusieve services 

Reserveer een exclusieve butler service, privé chef-kok of een speciaal voor u georganiseerde activiteit. Maak uw vakantie onvergetelijk: neem direct contact met ons op. 

Member worden van ClubOasis?

Wordt vandaag nog member van ClubOasis, de aanmelding duurt nog geen minuut. Na invulling van uw emailadres bent u direct lid van ClubOasis!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Onze gasten aan het woord 

Annika

“Holland’s Maldivian Water Villas at Oasis Punt-West Hotel & Beachresort” 

Manon & Bram

"Peaceful beach time on the Dutch coast: Oasis Punt-West" 

Jolanda

"Tip: Oasis Punt-West in Ouddorp. Rust en ruimte aan het Grevelingenmeer"