Luxe hemelvaart vakantie vieren met familie en vrienden

Wilt u er graag tussenuit tijdens Hemelvaart? Bij ons geniet u van een heerlijk hemelvaartverblijf op een van onze unieke resorts. Met unieke locaties midden in de natuur en luxe faciliteiten op alle resorts, vindt u altijd een resort dat bij uw wensen aansluit. U vindt onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk.

Waarom Oasis Resorts?

  • Luxe accommodaties
  • Bijzondere locaties
  • Natuurlijke omgeving
  • Ruimte en comfort
  • Unieke beleving
 
 

Luxe vakantiehuis tijdens Hemelvaart

Op onze vakantieparken kunt u een vakantiehuis huren voor 2 tot 10 personen. U heeft de keuze uit hotelstudio’s, appartementen, vakantiehuizen en strandvilla’s, zodat u altijd het juiste kunt kiezen wat bij u past. Of u nou romantisch met uw partner weg wilt, of Hemelvaart met vrienden en familie wilt doorbrengen, voor ieder is er wat wils. Kom tijdens Hemelvaart genieten in een luxe vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Begeef uzelf in de natuur samen met uw familie en vrienden.

Uw Hemelvaart verblijf bij Oasis Resorts:

  • Vakantiehuizen voor 2-10 personen
  • Prachtige omgeving
  • Wifi op de vakantieparken
  • Unieke faciliteiten 
 

Last minute Hemelvaart vakantie in prachtige omgeving

Kies met uw familie of vrienden voor een onvergetelijk Hemelvaart weekend bij een van de prachtige resorts. Heeft u nog geen plannen? Bekijk snel onze last minute aanbiedingen tijdens Hemelvaart. De ruime vakantiehuizen bieden u extra veel comfort tijdens uw verblijf. Dankzij de heerlijke ligging van onze resorts in de natuur en/of aan de kust komt u altijd perfect uitgerust thuis. Lange strandwandelingen, een dagje in de wellness en fietsen door de Franse of Oostenrijkse Alpen zijn slechts een greep uit de vele activiteiten die u in de omgeving kunt doen van onze resorts.

 

☀️ Wanneer is Hemelvaart 2022?

Hemelvaartsdag is voor heel Nederland op donderdag 26 mei 2022. Vele Nederlanders gebruiken het hele weekend voor een weekendje weg. 

🌿 Waar naar toe tijdens Hemelvaart?

Tijdens het lange Hemelvaartsweekend een paar dagen weg met de familie en/of vrienden. Ontdek de prachtige natuur in Ouddorp en omgeving, bezoek de gezellige dorpjes en kom tot rust in uw villa of hotelstudio op Oasis Punt-West

🐚 Het leukste vakantieresort tijdens Hemelvaart?

Breng het lange Hemelvaartsweekend door op Oasis Punt-West. Een paar dagen er tussen uit in eigen land direct aan de kust en middenin de natuur. De perfecte plek om samen te zijn met familie en even tot rust te komen.

👩‍👦‍👦 Wat te doen in de Hemelvaart met de kinderen?

Fietsen, wandelen, zwemmen, musea bezoeken of zandkastelen bouwen op het strand. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens Hemelvaart. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts.

👩‍💻 Wanneer Hemelvaart boeken?

Fietsen, wandelen, zwemmen, musea bezoeken of zandkastelen bouwen op het strand. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens Hemelvaart. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts. Wij raden u aan om tijdig uw Hemelvaartweekend te boeken zo profiteert u van eventuele vroegboekkortingen en heeft u altijd de eerste keuze in onze resorts. Hou de onze website in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.