Kom samen met de familie de kerstvakantie vieren

Iedereen droomt ervan de kerstvakantie samen met de familie te vieren. Het is een tijd vol liefde en samenkomst, terwijl het heerlijke eten op u wacht. Maar wat dacht u ervan om deze mooie gebeurtenis te kunnen vieren op één van onze luxe resorts? Zo heeft u keuze uit prachtige unieke locaties in Europa. Alle locaties bieden wonderschone landschappen aan terwijl u in alle luxe heerlijk kunt uitrusten. Vier de kerstvakantie samen met uw partner, gezin, familie of vrienden en geniet van de luxe en ruimte op een van onze prachtige resorts. 

Waarom Oasis Resorts?

  • Luxe accommodaties
  • Bijzondere locaties
  • Natuurlijke omgeving
  • Ruimte en comfort
  • Unieke beleving
 
 

Luxe vakantiehuis in de kerstvakantie met uw partner, vrienden en familie

Onze resorts bieden u een onvergetelijke kerstvakantie, of u het nu romantisch met uw partner wilt vieren of de feestdagen met heel de familie doorbrengt. U heeft de keuze uit diverse luxe accommodaties zoals hotelstudio’s, appartementen, vakantiehuizen en strandvilla’s. Allen omgeven door een prachtige decor van bergen, zee of bos. Uw vakantiehuis in de kerstvakantie is voorzien van alle gemakken van thuis; een sfeervol interieur, een compleet ingerichte keuken en opgemaakte bedden. Breng Kerst door met elkaar in alle rust en ruimte op een van de bijzondere resorts.

Uw kerstvakantie bij Oasis Resorts:

  • Vakantiehuizen voor 2-10 personen
  • Prachtige omgeving
  • Wifi op de vakantieparken
  • Unieke faciliteiten 
 

Kerstvakantie op prachtige locaties

Droomt u van een witte Kerst? Voor de wintersportfanaten zijn er de Alpenresorts, gelegen in Oostenrijk of Frankrijk. De resorts beschikken bovendien over heerlijke wellness faciliteiten. Betekent kerstvakantie voor u een heerlijke strandwandeling en uitwaaien? Dan heeft u de keuze uit resorts aan de Nederlandse of Franse Westkust.

Boek direct uw kerstvakantie
 

🎄 Wanneer is de kerstvakantie 2021/2022?

De kerstvakantie is voor heel Nederland van 25 december tot 9 januari 2022 (week 52 tm week 1). De kerstvakantie duurt twee weken. Bekijk de bestemmingen

☀️ Waarnaartoe in de kerstvakantie?

Bent u een wintersportliefhebber? Breng dan uw kerstvakantie door in de Franse of Oostenrijkse Alpen. Voor mooie herfst- en strandwandelingen kunt u terecht aan de Franse of Nederlandse kust. 

 ⛷ Het leukste vakantieresort voor de kerstvakantie?

Breng uw kerstvakantie door in de Franse of Oostenrijkse Alpen. Skiën door de verse poedersneeuw, maak een kerstwandeling door de sneeuw, sfeervol dineren in uw appartement en ontspannen in de wellness.

👩‍👦‍👦 Wat te doen in de kerstvakantie met de kinderen?

Fietsen, wandelen, zwemmen, musea bezoeken of zandkastelen bouwen op het strand. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens kerstvakantie. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts.

👩‍💻 Wanneer de kerstvakantie boeken?

Skiën, rodelen, zwemmen het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens de kerstvakantie. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts. Wij raden u aan om tijdig uw kerstvakantie te boeken zo profiteert u van eventuele vroegboekkortingen en heeft u altijd de eerste keuze in onze resorts. Hou onze website in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.