+31 (0) 30 208 3050info@oasisresorts.com 
Oasis Les JardinsZoek & BoekOnze resortsOver onsVakantieperiodes Reisblog
Ontspannen verblijf aan de Atlantische kust?
  1. Ruime villa's met privé zwembad
  2. Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  3. Luxe faciliteiten en restaurant
  4. Sfeervol Les Sables d’Olonne

Luxe resort in Sables d'Olonne

Rust, ruimte & luxe in Frankrijk

 

Premium vakantiepark Oasis Les Jardins in Les Sables d’Olonne

Het resort Oasis Les Jardins in Les Sables d'Olonne is een oase van rust en ruimte waar u zich even helemaal kunt ontspannen. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en aan de Atlantische kust bij de plaats Les Sables d’Olonne (Vendée, Pays de la Loire). Deze regio is bovendien een veelzijdige bestemming voor jong en oud. Het ruim opgezette resort biedt u alle comfort die u zich maar wenst. Ga er even lekker tussenuit en boek een villa op Oasis Les Jardins. Dit vakantiepark is pure ontspanning temidden van een prachtige omgeving!

Het resort ligt in de Vendée, een prachtig gebied aan de westkust van Frankrijk. In de omgeving is er genoeg te doen, u kunt de verschillende stranden of dorpjes bezichtigen. Ook kunt u er fietsen en wandelen. In de Vendée vindt u de mooiste fiets- en wandelroutes van Frankrijk. Het is ook uitstekend om te skeeleren en skaten met de kinderen. De boulevard in Les Sables d’Olonne is perfect om te wandelen. Op het resort kunt u fietsen huren. U kunt verschillende watersporten beoefenen, de kuststrook is bekend door het bodysurfen. 

Premium vakantiepark Les Jardins 

Het resort Oasis Les Jardins is een oase van rust en ruimte waar u zich even helemaal kunt ontspannen. Het resort ligt in een bosrijke omgeving en aan de Atlantische kust bij de plaats Les Sables d’Olonne (Vendée, Pays de la Loire). Deze regio is bovendien een veelzijdige bestemming voor jong en oud. 

Het ruim opgezette resort biedt u alle comfort die u zich maar wenst. Ga er even lekker tussenuit en boek een villa op Oasis Les Jardins. Dit vakantiepark is pure ontspanning temidden van een prachtige omgeving!

Boek uw verblijf bij Oasis Les Jardins
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Uw vakantie bij Oasis Les Jardins in Les Sables d'Olonne

📹 Video 

📸 Foto

 

📌 Een fantastische locatie. Dichtbij de zee, stad & middenin de natuur.

Plattegrond met ligging Les Jardins