Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

5 x de lekkerste restaurants in Les Sables d'Olonne

 

5x de lekkerste restaurants in Les Sables d'Olonne

Het dorp Les Sables d'Olonne aan de Atlantische Oceaan is een levendige plaats dicht bij Oasis Les Jardins. Hier vindt u een aantal overheerlijke restaurants die u absoluut niet mag missen tijdens uw verblijf! Houdt u van vis? Of gaat u voor vlees of vegetatarisch? Keuze genoeg in Les Sables d'Olonne! 

We zetten de 5 beste restaurants voor u op een rij!

 
 

#1 La Ferme de Villeneuve

La Ferme de Villeneuve ligt op 4 minuten loopafstand van Oasis Les Jardins en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit semi-gastronomische restaurant heeft een variatie aan gerechten op de kaart staan met verschillende smaken: land, zee en zelfs exotisch dankzij een aantal Aziatische gerechten. Het onlangs gerenoveerde restaurant binnen en het schaduwrijke terras buiten maken van dit restaurant een gezellige plek voor uw avondje uit met familie of vrienden.

"Uitstekend, goddelijk, verfijnd, prachtige omgeving... professioneel en attent personeel... alles is hier aanwezig om heerlijk te genieten van het moment!" F.B. op Google

#2 Loulou Côte Sauvage

De chef-kok van Loulou Côte Sauvage in Les Sables d'Olonne laat u kennismaken met verfijnde gerechten van het land maar ook uit de zee. Heerlijk genieten van uitzonderlijke gerechten en lokale producten met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Dit is echt vakantie!

#3 Le Cayola

Le Cayola in Les Sables d'Olonne biedt overheerlijke gerechten in een prachtige setting. Met een adembenemend uitzicht op de wilde kust en de baai van Cayola, geniet u hier van een compleet avondje uit. Laat de chef van het restaurant u verrassen met nieuwe smaken en ongewone ingrediënten, terwijl u geniet van geweldige service en een prachtige ambiance. 

#4 Les Chardons

Tegenover de Puy d'Enfer is Les Chardons de place to be voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Vanaf het terras kijkt u zó uit op de kustlijn van Les Sables d'Olonne. Hier geniet u van verfijnde smaken in een prachtige setting.

#5 La Cotriade

Heerlijk genieten van een schotel versgevangen fruits de mer? La Cotriade is de place to be! Een echt Frans visrestaurant met een viskraam aan de deur, hier ontdekt u de typische marktsfeer van Les Sables d'Olonne. Proef de meest overheerlijke visgerechten in dit sfeervolle restaurant aan de kust, bereid met uiterste zorg en liefde. 

 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over uw verblijf in Les Sables d'Olonne? Aarzel niet om contact op te nemen met 1 van onze reisadviseurs!
+31 30 208 30 50