Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

De mooiste stranden van de Vendée

 

De mooiste stranden van de Vendée

Vakantie in de Vendée staat garant voor leuke activiteiten, goede restaurants, cultuur... Maar vooral ook de stranden! Fijne zandstranden, ongerepte stranden, surfspots: u hoeft alleen maar te kiezen op welk strand u uw handdoek neerlegt! Alle stranden die wij voor u op een rijtje hebben gezet, zijn met toezicht. Perfect geschikt dus voor gezinnen met jonge kinderen.

 

#1 La Grande Plage des Sables d’Olonne

Met 4 km fijn zand is La Grande Plage des Sables d'Olonne de place to be tijdens uw vakantie in de Vendée. Er zijn geen rotsen en het water is doorzichtig. Dit is dan ook de beste plaats om met kleine kinderen te komen. Zij kunnen hier heerlijk spelen en eindeloos zandkastelen maken. Voor een verfrissend drankje met uw voeten in het zand, bent u zó bij een aantal bars. Daarnaast vindt u op de promenade ook restaurants, snackbars, winkels, bars en ijssalons... Hier brengt u gemakkelijk een hele dag door, de tijd vliegt voorbij!

#2 La plage de Paracou in La Chaume

La plage de Paracou is een ongerept strand, volledig bewaard gebleven. Bij eb kunnen de kinderen genieten van de natuurlijke pierenbadjes. U kunt er ook op garnalen of krab vissen dankzij de vele rotsen en grotten. Voordat u het strand opgaat, vindt u een ijssalon en een barretje waar u verschillende drankjes en snacks kunt kopen, met exotische smaken!

#3 La plage du Veillon in Talmont-Saint-Hilaire

La plage de Veillon is een strand waar twee landschappen samenkomen: bos en oceaan. Dit zeer grote strand leent zich uitstekend om 's ochtends met uw kinderen surflessen te nemen. Er is een bar/restaurant en een snackaanbod waar u op elk moment van de dag iets lekkers kunt halen. Dit eilandachtige strand verandert als de zee stijgt. Het is een ideale plek om te picknicken bij zonsondergang...

#4 La plage de Sauveterre à Olonne sur Mer

La plage de Sauveterre is een bekende surfspot in de Vendée. Kom hierheen voor surflessen of om zelf uw favoriete sport te beoefenen. Met uitzicht op de ongerepte duinen. Deze duinen geven een onmiskenbare charme aan deze plaats, waardoor u zich even niet meer in Sables d'Olonne waant. Dit strand ligt verscholen in het hart van een bos, maar is toch gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die het wil ontdekken. Goed nieuws, huisdieren zijn hier toegestaan, maar moeten wel aangelijnd zijn.

#5 La plage des Dames in Noirmoutier

Maak een uitstapje naar Noirmoutier en ontdek een van de mooiste stranden van de Vendée. Het bijzondere van dit strand is dat u er veel strandhuisjes vindt die uitkijken op zee. Dit strand met zijn dennenbosdecor maakt het tot een uitzonderlijke en zeer populaire plaats op het eiland Noirmoutier. Wij raden u daarom aan er 's morgens of aan het eind van de dag een paar uur door te brengen. Dit ansichtkaartlandschap ligt dicht bij voorzieningen als bars en restaurants.

 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over uw verblijf in Les Sables d'Olonne? Aarzel niet om contact op te nemen met 1 van onze reisadviseurs!
+31 30 208 30 50