Oasis Resorts

1 juli 2023 - De Reis door Nantes

In de omgeving
-
 

Le Voyage à Nantes

Wilt u tijdens uw verblijf de stad Nantes beter leren kennen? In juli en augustus organiseert de stad 'Le Voyage à Nantes', in de vorm van een prachtige kunstwandeling. De hele zomer door zijn er over verschillende locaties in de stad artistieke creaties te vinden die gemaakt zijn voor deze gelegenheid. Een weerspiegeling van de reiswereld. Ze duiken zomaar op in verschillende straatjes, pleintjes en andere onverwachte locaties.  

U wandelt langs ongeveer dertig verschillende locaties met één vast vertrekpunt. Dit is de voormalige LU fabriek aan het kanaal Saint-Félix. U wandelt vervolgens langs verschillende locaties zoals het monument voor de afschaffing van de slavernij, het kasteel van de Hertogen van Bretagne en de middeleeuwse wijk Le Bouffay. Volg de groene lijn door de stad om de wandelroute te volgen. De meeste locaties zijn gratis toegankelijk. 

Bent u slecht ter been? U kunt de meeste locaties en zelfs de proeverijen met de auto bezoeken.  

Bezoek 'Le Voyage à Nantes' tijdens uw verblijf bij Oasis Les Jardins. Hier geniet u van rust, ruimte en comfort. Ontspan in een van de ruime vakantievilla's met een zwembad, een eigen keuken en nog veel meer luxe voorzieningen.  

Oasis Les Jardins ligt in een bosrijke omgeving en aan de Atlantische kust bij de plaats Les Sables d’Olonne (Vendée, Pays de la Loire). U kunt gemakkelijk met de auto of met de trein naar Nantes om deel te nemen aan de reis door Nantes. Vanwege drukte wordt u aangeraden om met de trein te gaan.