Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

FLASHDAYS

De FLASHDAYS van Oasis Les Jardins

FLASHDAYS: uitzonderlijke promoties geldig voor slechts enkele dagen!

Neem deel aan onze FLASHDAYS door uw verblijf in Oasis Les Jardins tegen een uitzonderlijk tarief te boeken! Let op, de FLASHDAYS zijn slechts één weekend geldig, dus wacht niet met het boeken van uw verblijf aan zee.

Oeps, u heeft het gemist! De FLASHDAYS zijn voorbij... Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende FLASHDAYS!

 

Aanbod beëindigd

 

Voorseizoen in Les Sables d'Olonne

Geniet van de rust van het voorseizoen in de badplaats Les Sables d'Olonne: zonnig weer, activiteiten, rustig verkeer, rustige stranden... De maanden april tot juni zijn zeer aangenaam aan de Atlantische kust. U kunt Les Sables d'Olonne en omgeving ontdekken tijdens uw wandelingen op het strand, in het bos of in de moerassen!

De Vendée is een regio met 1150 km aan fietspaden. U kunt een fiets huren bij de receptie van Oasis Les Jardins. Voor het resort begint er een mooie fietsroute. Als u deze volgt, bereikt u een prachtige plek met uitzicht op zee. Vervolgens rijdt u langs de zee om in minder dan 15 minuten het Grande Plage des Sables d'Olonne te bereiken.

Een vakantiehuis met een privé zwembad

FLASHDAYS zijn geldig op alle villatypes van Oasis Les Jardins! Boek uw vakantiehuis met privé zwembad, geschikt voor 2 tot 8 personen. U verblijft in een grote, volledig uitgeruste villa, op een steenworp afstand van de zee voor een ontspannen vakantie. Buiten ligt uw privé zwembad op u te wachten. Uw tuin is uitgerust met tuinmeubelen om te ontspannen in de zon. Ter herinnering, uw privé zwembad kan verwarmd worden tegen een extra vergoeding*.

*De zwembadverwarming wordt ingeschakeld als de weersomstandigheden de goede werking ervan garanderen.