Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Kerstvakantie

Vier Kerst met het hele gezin in Frankrijk

De kerstperiode is de ultieme gelegenheid om tijd door te brengen met uw familie of vrienden! Er is niets fijners dan tijd door te brengen met de personen die belangrijk voor u zijn. Het gehele team van Les Jardins nodigt u daarom uit om uw kerstvakantie dit jaar te vieren in één van de prachtige villa’s.

 

Waarom Oasis Les Jardins?

  • Ruime villa's met privacy
  • Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  • Luxe faciliteiten en restaurant
  • Sfeervol Les Sables d’Olonne

Kerst in Les Sables d’Olonne

Kerst aan zee is één van de meest bijzondere en mooiste ervaringen die u kunt meemaken! De kerstfestiviteiten beginnen al begin december in Les Sables d’Olonne. Tijdens Kerst ziet deze plaats er magisch uit onder alle prachtige lichtjes. Tijdens de kerstvakantie zullen er verschillende animaties rond het thema Kerst te zien zijn.

Een wandeling over de dijk van Les Sables d’Olonne is zeker een aanrader! Hier kunnen de kleintjes hun nieuwe fiets of skateboard, die ze hebben gekregen van de Kerstman, uitproberen. Daarna kunt u genieten van een heerlijke glühwein op een terras met uitzicht op de Atlantische Oceaan. 

Intens relaxen tijdens Kerst

De ruime villa’s bieden u alle comfort die u nodig heeft. Zo beschikken de vakantiehuizen over 3 of 4 slaapkamers, 1 grote woonkamer, 1 of 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken waar u overheerlijke kerstmaaltijden kunt bereiden. Wij bieden u de ultieme gelegenheid om te ontspannen, u hoeft nergens aan te denken!