Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Meivakantie: nu met 20% korting

Meivakantie in de Vendée

Kijkt u al uit naar de meivakantie? Kom genieten van uw vakantie in één van onze villa's! Het resort Oasis Les Jardins is dichtbij de zee gelegen en wordt omringd door de prachtige natuur van het Vendée gebied. De omgeving biedt tal van leuke uitstapjes voor het hele gezin maar een relaxed dagje in uw villa met privé zwembad is natuurlijk ook altijd goed. 

  • 20% korting*
  • gratis verwarming van uw privé-zwembad*
  • Flexibele voorwaarden: annuleer tot 14 dagen voor aankomst**
 
 
 

Waarom Oasis Les Jardins?

  • Ruime villa's met privé zwembad
  • Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  • Luxe faciliteiten en restaurant
 

* Deze aanbieding geldt voor alle nieuwe boekingen gemaakt tussen 4 maart en 1 april 2023 voor een minimum verblijf van 7 nachten en aankomst tussen 8 april en 6 mei 2023. Het aanbod geldt voor alle typen villa's van Oasis Les Jardins.

**Annuleringen zijn kosteloos tot 14 dagen voor aankomst, met uitzondering van €49 administratiekosten.

 
 

Heerlijk zonnige vakantie in de lente 

In de lente is het al heel goed weer in de regio van de Vendée. Zo heeft u al 10 zonuren per dag en is het in mei vaak al 20°C en in juni gemiddeld zelfs 23°C. Het perfecte weer voor een zonnige vakantie in Frankrijk in de lente. Zo kunt u lekker genieten van uw zwembad of erop uitgaan met de fiets of een wandeling maken. 

Villa met een privé zwembad

Heerlijk nog vóór het hoogseizoen een week genieten in de zon in alle rust en ruimte. De meeste villa’s op Les Jardins hebben een privé zwembad. Geniet van een frisse duik in de ochtend of lees de krant terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in het zwembad in uw eigen tuin. Onze 6 tot 8 persoons villa's zijn geschikt voor ieder gezelschap! 

Ontdek de natuurlijke omgeving

Les Jardins is gelegen in een prachtige omgeving. U kunt genieten van een dagje strand, de prachtige havens ontdekken of een van de eiland in de Atlantische Oceaan bezoeken met de boot. Er zijn ook genoeg activiteiten in de omgeving voor uw kinderen. U kunt bijvoorbeeld naar het attractiepark Le Château des Avonturiers wat op slechts 20 minuten rijden van het resort ligt.

 

Waar kan ik verblijven tijdens de meivakantie in de Vendée?

Bij Oasis Les Jardins geniet u van een ruime villa met privé zwembad. De villa's zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Het resort bevindt zich in een bosrijke omgeving waardoor u veel privacy heeft.

Wat voor activiteiten kan ik doen in de Vendée in de meivakantie?

De omgeving van Oasis Les Jardins biedt tal van leuke activiteiten voor een onvergetelijke meivakantie in de Vendée. Zo kunt u aan watersport doen, cultuur snuiven of wandelen en fietsen. 

Waar kan ik in de Vendée tijdens de meivakantie op vakantie met de hond?

Geniet samen met uw hond van een heerlijke meivakantie in de Vendée. Ontdek ons aanbod aan huisdiervriendelijke accommodaties

Waar vind ik een vakantie met privé zwembad in de Vendée?

Tijdens de meivakantie in de Vendée geniet u bij Oasis Les Jardins in uw ruime villa met privé zwembad. Ontdek onze villa's.