Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

La Tranche sur Mer

La Tranche sur Mer voor een gezinsuitje

La Tranche sur Mer is een badplaats in het zuiden van de Vendée. Tijdens uw verblijf in Les Sables d'Olonne kunt u hier snel terecht. De badplaats staat ook wel bekend als "La Petite Californie", en heeft een record aan zonuren. Dankzij het 13 km lange strand kunt u optimaal van de zon genieten tijdens een middagje zonnen en ontspannen.

''Family Plus" label

La Tranche sur Mer heeft het label "Famille Plus" gekregen. Dit betekent dat er veel activiteiten zijn voor het hele gezin en dat uw uitje in La Tranche sur Mer leuk is voor zowel jong als oud! U  kunt bijvoorbeeld: 

  • Watersport naar wens beoefenen,
  • Een dag op het strand doorbrengen,
 
  • Genieten van de animatie in het hoogseizoen,
  • Een stukje fietsen,
  • Van de vele restaurants in het stadscentrum genieten...

Watersport

La Tranche sur Mer is vooral bekend om zijn surfplekken en zijn watersportmogelijkheden. Kies uit een breed scala van avonturen: surfen, kitesurfen, strandzeilen, windsurfen, peddelen, etc... U kunt het prachtige landschap vanaf de zee bekijken! Er worden cursussen of proeven georganiseerd voor alle niveaus en alle leeftijden.

Entertainment

In het hoogseizoen is de badplaats rijk aan evenementen. Geniet van shows in het hart van het centrum, een prachtig vuurwerk op 14 juli op het strand, de kermis en levensmiddelenmarkt in het centrum, openluchtconcerten, sportevenementen, etc...

Waar wacht u nog op om La Tranche sur Mer te bezoeken?

 

Andere activiteiten: