Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Vakantie in Frankrijk met de hond

Vakantie in Frankrijk met de hond!

Een vakantie met het hele gezin is zonder de hond natuurlijk niet compleet. Les Jardins is geheel hondvriendelijk en is de perfecte plek om van een vakantie met de hond te genieten. Het park ligt dichtbij de bossen en het strand waar heerlijke wandelingen met de hond gemaakt kunnen worden. In de Vendée kunt u genieten van de prachtige omgeving met het hele gezin, zelfs de hond zal ontspannen tijdens een vakantie bij Oasis Les Jardins.

Waarom Oasis Les Jardins?

  • Ruime villa's met privé zwembad
  • Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  • Luxe faciliteiten en restaurant
  • Huisdiervriendelijk resort

 
 

Ruime villa's met genoeg ruimte voor de hond

De villa’s van Les Jardins zijn ruim en beschikken over een grote tuin met privé zwembad. In deze tuin kunt u genieten van rust en is er genoeg ruimte om te spelen met de hond. In bijna alle villa’s zijn honden toegestaan daardoor is er genoeg beschikbaarheid voor een vakantie met het hele gezin en de hond. Het resort Les Jardins ligt bij de bossen en dichtbij de kust, deze locatie is perfect voor de hondenbezitters en voor de viervoeters zelf.

Genieten in de natuur samen met de trouwe viervoeter

In de Vendée zijn genoeg stranden te vinden waar honden zijn toegestaan. Op sommige stranden zijn bepaalde stukken toegankelijk voor honden, vraag bij de receptie na waar de honden precies mogen komen.

Als u een vakantie wilt boeken met de hond, kunt u dat aangeven in stap 1 van de boeking. Wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via onze e-mail: info@oasisresorts.com. Tijdens kantooruren kunt u ons ook bereiken via de live chat of op +31 (0)30-208 3050.

 

🏡 Waar kan ik verblijven met de hond tijdens een vakantie in Frankrijk?

Voor een vakantie met de hond in Frankrijk bent u bij Oasis Les Jardins aan het juiste adres. De villa's zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en huisdiervriendelijk. 

🐶 Wat voor activiteiten kan ik doen in Frankrijk met de hond?

Dankzij de bosrijke omgeving van Oasis Les Jardins kunt u tijdens uw vakantie in Frankrijk er heerlijk op uit met de hond. Ga bijvoorbeeld wandelen langs de boulevard of over het strand. 

🍃 Wat kan ik doen tijdens een vakantie met de hond in Frankrijk?

Er valt genoeg te beleven tijdens een vakantie met de hond in Frankrijk. Zo heeft uw hond voldoende speelruimte in de tuin van de villa maar kunt u ook samen de omgeving verkennen. 

⭐️ Zijn er aanbiedingen voor een vakantie met de hond in Frankrijk? 

Ontdek onze lopende aanbiedingen om uw vakantie met de hond in Frankrijk onvergetelijk te maken.