Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie aan de Franse kust

Bent u op zoek naar een vakantie tijdens de voorjaarsvakantie? Geniet dan van een ontspannen vakantie op ons resort Les Jardins! Ontdek deze voorjaarvakantie de Franse natuur en geniet van de rustige kustomgeving. Op slechts 800 meter van het resort ligt de Atlantische kust waar u heerlijk kunt uitwaaien aan het strand. Boek nu uw voorjaarsvakantie in een villa in de Vendée.

 

Waarom Oasis Les Jardins?

  • Ruime villa's met privé zwembad
  • Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  • Luxe faciliteiten en restaurant
  • Sfeervol Les Sables d’Olonne
  • Talrijke activiteiten in de omgeving
 
 

De veelzijdigheid van de Vendée

Ons resort Les Jardins is gelegen nabij kustplaats Les Sables d’Olonne, een levendige plaats in de Vendée. Met de Atlantische kust slechts op 800 meter afstand kunt u genieten van een ontspannende strandwandeling. Ook voor de actieve vakantieganger is er in het krokusseizoen genoeg te beleven. Zo kunt u in de bosrijke omgeving van ons resort fietsen en wandelen. Voor golfliefhebbers zijn er maar liefst 5 verschillende golfbaan in de buurt van het resort.

Comfort en luxe in onze riante villa’s

Heel het gezin zal tot rust komen in onze luxe villa’s met zwembad. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tijdens een potje pingpong. Een balletje slaan is mogelijk op de tennisbaan of de minigolfbaan. Oasis Les Jardins is absoluut een veelzijdige bestemming voor jong en oud.