Utrecht, 8 oktober 2020

Nieuwe resorts en op groei gerichte uitbreiding managementstructuur

Het premium merk Oasis Parcs groeit dit jaar onverminderd door. De exploitant van luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten kondigt de uitbreiding aan van haar huidige portfolio met twee nieuwe bestemmingen in Oostenrijk. Daarmee komt het totaal op zeven resorts. Bovendien worden binnenkort nieuwe samenwerkingen bevestigd die voor verdere groei van het aanbod zorgen.

Focus op Oostenrijk

Nog dit kalenderjaar start Oasis Parcs de verhuur en exploitatie van twee luxe resorts in Oostenrijk. Daarmee wordt niet alleen ingespeeld op de grote en toenemende vraag naar dichtbij-bestemmingen in zowel zomer als winter, maar ook op de groeiende interesse in een verblijf in een premium resort met een breed scala aan luxe voorzieningen, service en vooral beleving. De nieuwe bestemmingen in Ehrwald en Seefeld, te weten PURE Resort Ehrwald en Oasis Princess Bergfrieden, liggen beide in het bij Nederlanders zeer populaire Tirol.

Management groeit mee

Met de groei van het portfolio in Oostenrijk is de lokale Sales & Marketing organisatie versterkt met de komst van Country Manager Oostenrijk Bernhard Schmiedmaier (ex-Landal). Het directieteam van Oasis Parcs is versterkt met Harm Schipper (Finance) en Hans Dekkers (ex- Centerparcs), die verantwoordelijk is voor de operationele zaken op de Resorts. Samen met André Roelofs en Jurgen Mensink (Ontwikkeling) en de eerder dit jaar voor Marketing & Sales aangestelde Egon Kramer (ex-Landal) vormen zij het management team dat de komende jaren vorm gaat geven aan de ambitieuze groeidoelstellingen.

 

Oasis Parcs breidt aankomend winterseizoen uit met nieuwe resorts in Tirol, Oostenrijk ❄️