Oasis Parcs verandert naam in Oasis Premium Resorts

  1. Oasis Parcs verandert naam in Oasis Premium Resorts


Utrecht, 13 april 2021

Oasis Parcs verandert naam in Oasis Premium Resorts

Het premium merk Oasis Parcs gaat verder onder de naam Oasis Premium Resorts. De nieuwe naam sluit beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.

De exploitant van luxe vakantieresorts beheert momenteel zeven resorts in Nederland, Curaçao, Oostenrijk en Frankrijk. Alle resorts kenmerken zich door privacy, comfort en luxe in een natuurrijke omgeving.

‘Ons aanbod bestaat uit luxe vakantiewoningen met hotelfaciliteiten. Onze ambitie is marktleider te worden in het luxe segment met relatief kleinschalige resorts. De rebranding naar Oasis Premium Resorts is een daarbij passende en belangrijke stap’, zegt Egon Kramer, Commercieel Directeur. ‘Synchroon aan de toegenomen vraag naar luxe vakantiewoningen bij de consument is de interesse aan de investeerderskant groot. Hierdoor zijn wij in staat de komende jaren fors uit te breiden.’

Oasis Premium Resorts verwacht nog dit jaar zeker vier nieuwe resorts aan te kondigen en zet in op een groei van vijf nieuwe resorts per jaar. In navolging van het succes van Oasis Punt-West, het luxe Hotel & Beach Resort dat in 2015 opende in Ouddorp, wordt hierbij vooral gekeken naar Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Verder is Zuid-Europa een belangrijk nieuw focusgebied. De uitbreidingen bestaan zowel uit overnames als in eigen beheer ontwikkelde resorts.

Over Oasis Premium Resorts

Oasis Premium Resorts is een snelgroeiende exploitant van luxe resorts die een onderscheidende beleving biedt dankzij het aanbod van vakantiewoningen in combinatie met de persoonlijke hotelservice, de luxe faciliteiten en de ligging in een fraaie omgeving.

Oasis Premium Resorts is in 2013 opgericht als Oasis Parcs en heeft beheerorganisaties in Nederland, Frankrijk, Curaçao en Oostenrijk. Verder beheert de organisatie een aantal zogenoemde ‘white label’ vakantieparken die onder eigen naam worden geëxploiteerd.