Versterking marktpositie Oasis Premium Resorts als aanbieder van premium resorts

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences kondigen de uitbreiding van hun samenwerking aan. Oasis Premium Resorts neemt de franchiseorganisatie en exploitatie over van de fraaie Aparthotels en Chalets die Mountain Residences heeft ontwikkeld onder het label PURE Resorts. Met de overname van de exploitatie van de PURE Resorts vergroot Oasis Premium Resorts haar portfolio tot acht premium resorts.

Sterker in Oostenrijk

Oasis exploiteert premium resorts in Europa. Zo verzorgt ze sinds begin dit jaar al de exploitatie en verhuur van het Oostenrijkse PURE Resort Ehrwald. Met de aangekondigde overname wordt de marktpositie van Oasis Premium Resorts in Oostenrijk versterkt. Het bedrijf speelt daarmee in op de groeiende vraag naar vakanties in Europa. Niet alleen in Nederland maar ook in de ons omringende landen. Naast wintersport zijn ook vakanties in zomer, voor- en najaar in het Alpenland toenemend populair.

Partnerschap versterkt

De aangekondigde samenwerking is een vervolg op de al succesvolle samenwerking tussen de beide partijen in Ehrwald en Seefeld in Oostenrijk. Oasis Premium Resorts verzorgt al de exploitatie van PURE Resort Ehrwald en Oasis Princess Bergfrieden en dat wordt nu uitgebreid met de PURE Resorts in Schruns en Westendorf.

André Roelofs: "Deze samenwerking past naadloos in onze groeidoelstellingen"

Mountain Residences ontwikkelt fraaie high end resorts in de Oostenrijk en gaat dat ook doen in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Door de overdracht van de exploitaties van de PURE Resorts kan zij zich nu focussen op haar specialisme, vastgoedontwikkeling. André Roelofs, CEO Oasis Premium Resorts, zegt: ‘Deze samenwerking past naadloos in onze groeidoelstellingen. Zowel onze resorts als marktbenadering sluiten volledig aan bij die van PURE Resorts. Wij kijken er naar uit om ook de fraaie nieuw ontwikkelde resorts alsmede de nieuw te ontwikkelen resorts van Mountain Residences in ons portfolio van premium resorts op te nemen.”

Branding

Marc de Vocht en Mark Smits, Managing Directors Mountain Residences: “Oasis Premium Resorts is een solide partner en voor PURE Resorts een logische ‘volgende stap’ voor ons bedrijf. Met Oasis Premium Resorts, een zeer ervaren en deskundige organisatie op zowel operationeel als commercieel vlak, hebben we alle zekerheid voor de continuïteit voor onze mede-investeerders en eigenaren van de appartementen. De naamvoering van de vier PURE Resorts blijft ongewijzigd. Mountain Residences blijft als adviseur betrokken bij de PURE resorts.