Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

PURE Resort Westendorf en Golfclub Kitzbüheler Alpen bieden luxe golfvakanties

 

Vanaf nu gaat het hart van elke golfer sneller kloppen midden in de Kitzbüheler Alpen. PURE Resort Westendorf ligt direct aan de golfbaan Kitzbüheler Alpen en biedt golfers golfervaringen in een droomomgeving.

Innsbruck, 29 juni 2022 - Na enkele maanden van renovatie en vernieuwing begint het eerste zomerseizoen bij PURE Resort Westendorf. Voor golfers van de golfbaan Kitzbüheler Alpen is het vanaf nu mogelijk om zich te laten verwennen in een uniek, luxe resort en direct voor de deur af te slaan. Kristin Kramer, Marketing & Sales Manager DACH van PURE Resorts, is enthousiast: "Dit PURE resort aan de golfbaan in de Kitzbüheler Alpen biedt onze gasten uitstekende omstandigheden om te genieten van hun golf- en actieve vakantie. We zijn erin geslaagd een concept van luxe en golf te creëren dat een verblijf mogelijk maakt dat niets te wensen overlaat". Met PURE Resorts, een merk van Oasis Resorts, is de ontwikkeling van een golfresort naar een luxe golfresort geslaagd. Daarvan is ook Jakob Haselsberger, voorzitter van de Golf Club Kitzbüheler Alpen, overtuigd: "Met PURE Resort Westendorf hebben we een aanbod gecreëerd dat hopelijk de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen. Want bij ons kunnen golfers zich verheugen op een ervaring in een klasse apart. Een 18-holes golfbaan op een fantastische locatie, die in combinatie met onze dienstverlening tot de beste golfbanen van Oostenrijk behoort." De golfbaan werd als een van de jongste golfbanen in Tirol, in 2021 uitgeroepen tot Oostenrijkse golfbaan van het jaar en werd in 2022 opgenomen in ‘THE LEADING GOLF COURSES’.

Overnachting direct bij de golfbaan

Opstaan, ontbijten, afslaan, zwemmen en genieten van hoogwaardige gastronomie - zo kan een golf- of actieve vakantie in Westendorf er ongeveer uitzien. Dankzij de unieke combinatie van luxe resort, gastronomie en wellness gecombineerd met een bijna 5,9 km lange 18-holes golfbaan, een 270 m lange driving range, oefenbunker en putting green, komen zowel beginners als golfprofessionals aan hun trekken. PURE Resort Westendorf biedt een keuze uit luxe tweepersoonskamers, appartementen en twee penthouse appartementen. Het resort heeft een uitnodigende inrichting in alpine stijl, gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Naast twee luxueuze wellness- en spagedeelten kunnen gasten vanuit het verwarmde overloopzwembad of vanaf het panoramaterras het alpiene landschap bewonderen. In het onlangs gerenoveerde restaurant "ØFF COURSE" kiezen golfers uit vele gerechten om zich te laten verwennen.

Verdere informatie:

Vers van de pers: Een influencer event trok net veel aandacht in Westendorf. Tijdens ‘The GolfCamp’, geïnitieerd door de populaire acteur Daniel Buder, konden meer dan 30 beroemdheden en influencers gedurende meerdere dagen golfen en ontspannen bij PURE Resort Westendorf. Spectaculaire foto's van het evenement op:

instagram.com/thegolfcamp.de
PURE Resort Westendorf
Golf Club Kitzbüheler Alpen

Over Oasis Resorts

Oasis Resorts is opgericht in 2013 met managementorganisaties in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. Oasis Resorts is een snelgroeiende exploitant van premium resorts die een onderscheidende ervaring biedt met het aanbod van luxe vakantievilla's, appartementen en chalets in combinatie met hoteldiensten en luxe faciliteiten en streeft ernaar de verwachtingen te overtreffen met de hoogste kwaliteit. Alle resorts bevinden zich op toeristische topbestemmingen: Oasis Punt-West aan het Grevelingenmeer in Nederland, Oasis Les Jardins aan de Atlantische Oceaan in Frankrijk, Oasis Les Portes du Soleil in de Franse Alpen en in Oostenrijk Oasis Princess Bergfrieden in Seefeld. In Oostenrijk worden onder de naam PURE Resorts ook topresorts in Westendorf, Schruns en Ehrwald aangeboden. Meer informatie op oasisresorts.nl

Over de Golf Club Kitzbüheler Alpen

De golfbaan van de Kitzbüheler Alpen biedt een gevarieerde 18-holes golfbaan met een totale lengte van 5882 meter. Ver weg van de drukte vinden golfers hier pure natuur en rust. In het noorden beschermd door een imposante bergketen, kunnen zowel beginners als golfprofessionals de gemakkelijk toegankelijke, vlakke baan spelen. Een 270 m lange driving range omvat 25 outdoor en 8 indoor teeing grounds, oefenbunker en putting green. Het golfaanbod wordt gecompleteerd met fittingmogelijkheden en materiaalverhuur in de eigen golfproshop van de club, een golfschool en 15 moderne eCars die kunnen worden gehuurd. De golfbaan van Westendorf ligt op slechts enkele kilometers afstand van nog 14 andere golfbanen. Met de "Golf Tirol Card" hebben de gasten toegang tot alle naburige banen en kunnen ze spelen met een korting die kan oplopen tot 20 procent. Meer informatie op: gc-kitzbueheler-alpen.at