"Ook op zoek naar een  buitengewone ervaring met geliefden, in de privacy van uw eigen woning?"

We stellen ons graag aan u voor!

Bij Oasis Resorts merken we dat er juist in deze tijd behoefte is aan samenzijn. Tijd voor elkaar, of dat nu met de familie is, met een partner of met goede vrienden. Door het bieden van luxe vakantiewoningen in combinatie met eersteklas service ontzorgen wij u. Zo heeft u tijd genoeg om te genieten van een heerlijke vakantie samen met uw geliefden.  

Tijdens een verblijf in een van onze resorts geniet u van goede bedden, mooie badkamers, heerlijke wellnessfaciliteiten en luxe hotelservice. Allemaal bij elkaar in een prachtig appartement, chalet, vakantiehuis of villa.  

 
 
 

Een greep uit onze resorts

 

Het begon met een idee 

In 2013 kwamen Oasis - oprichters André & Jurgen bij elkaar met een plan. André: “We realiseerden ons dat er een doelgroep was die nog niet bediend werd in de luxe reisbranche. Een 5 sterrenhotel boeken was mogelijk, en verblijven in een luxe vakantiehuis ook. Maar wat deze mensen echt wilden, was dat heerlijke familiehuis mét luxe hotelfaciliteiten.” Niet veel later was Oasis Resorts geboren. Jurgen: "Bij Oasis Resorts geven we mensen het beste van twee werelden. Luxe vakantiewoningen op een resort, met de service van een eersteklas hotel". 

Onze belofte:

"Het overtreffen van verwachtingen door het bieden van de hoogste kwaliteit"

 
 

"Geweldige huizen waarin werkelijk niets ontbreekt en zeer vriendelijk en enthousiast personeel. Kortom: alleen maar superlatieven. Wij hopen nog eens terug te komen."

November 2022 - Marleen R. verbleef in Villa Super VIP | 4 pers. op Oasis Punt-West

 

Onze luxe zelf eens ervaren?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wil u graag hulp bij het boeken of aanpassen van uw vakantie? U bereikt ons via:

Phone Icon  +31 30-208 3050

Of vul hier ons contactformulier in.

 

Of

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze aanbiedingen