Een onvergetelijk Pinksterweekend

Droom alvast over het maken van wandelingen over het strand, fietsen door de bossen en met de zon in uw gezicht genieten op het terras van uw luxe vakantiehuis. Ook zijn er op vele locaties wellness faciliteiten aanwezig om heerlijk in uit te rusten. U geniet van veel rust en ruimte, aanschouwt de prachtige natuur en dit alles in comfort en privacy. U heeft een keuze uit een vakantie in Europa, ieder met zijn eigen specialiteiten. Zo vindt u gegarandeerd een leuke bestemming voor uw Pinkstervakantie.

Waarom Oasis Resorts?

  • Luxe accommodaties
  • Bijzondere locaties
  • Natuurlijke omgeving
  • Ruimte en comfort
  • Unieke beleving
 
 

Luxe vakantiehuis huren tijdens Pinksteren

Onze heerlijke accommodaties zijn geschikt van 2 tot 10 personen. Kies bijvoorbeeld voor een villa aan de Franse Westkust of een prachtig appartement met uitzicht over de Franse of Oostenrijkse Alpen. Sommige accommodaties beschikken bovendien over een eigen jacuzzi en/of sauna. Uw vakantiehuis tijdens Pinksteren is voorzien van alle gemakken zodat u gegarandeerd een rustgevende vakantie ervaart. De resorts zijn gelegen in een natuurrijke omgeving waar u elke dag een nieuw avontuur beleeft.

Uw pinkstervakantie bij Oasis Resorts:

  • Vakantiehuizen voor 2-10 personen
  • Prachtige omgeving
  • Wifi op de vakantieparken
  • Unieke faciliteiten 
 

Last minute pinksterweekend in een unieke omgeving

Een weekendje weg tijdens Pinksteren is altijd een goed idee. Als u nog geen pinksterverblijf geboekt heeft kunt u profiteren van de mooie last minute deals. Met de vele luxe faciliteiten op de resorts zult u met een uitgerust hart huiswaarts keren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de heerlijke vakantiehuizen aan de kust? Tijdens het pinksterweekend kunnen de temperaturen al hoog oplopen waardoor het heerlijk vertoeven is in een vakantiehuis midden in de natuur. Beleef een onbezorgd weekendje weg!

 

Waar naar toe tijdens Pinksteren?

Tijdens het lange pinksterweekend een paar dagen weg met de familie en/of vrienden. Ontdek de prachtige natuur in Ouddorp en omgeving, bezoek de gezellige dorpjes en kom tot rust in uw villa of hotelstudio op Oasis Punt-West.

Het leukste vakantieresort tijdens Pinksteren?

Geniet van een lang pinksterweekend aan de Atlantische kust en verblijf in een ruime villa met privé-zwembad. Terwijl de kinderen spelen in het zwembad kunt u lekker uitrusten in het zonnetje. Ontdek meer informatie over Oasis Les Jardins.

Wat te doen tijdens Pinksteren met de kinderen?

Fietsen, wandelen, zwemmen, musea bezoeken of zandkastelen bouwen op het strand. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van onze resorts. De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens Pinksteren. Familievriendelijke accommodaties vindt u op al onze resorts.

Wanneer Pinksteren boeken?

Wij raden u aan om tijdig uw verblijf tijdens Pinksteren te boeken zo profiteert u van eventuele vroegboekkortingen en heeft u altijd de eerste keuze in onze resorts. Hou de onze website in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.