Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée
Chalet in het sfeervolle Les Portes du Soleil

Chalet in Les Portes du Soleil

Chalet in Les Portes du Soleil

Wanneer uw keuze gaat naar een skivakantie in Les Portes du Soleil heeft u niet één maar 12 prachtige skidorpen tot uw beschikking. Beleef uw wintersport in een chalet in Portes du Soleil. Het gebied is ruim 650 km rijk aan pistes verdeeld over Zwitserland en Frankrijk. Samen vormen zij één van de grootste skigebieden van de wereld. Bijna alle dorpen van Les Portes du Soleil zijn authentieke boerendorpen waar mensen het hele jaar door leven. Geen gebrek aan authenticiteit in deze mooie dorpen met prachtige chalets.

 

Uitzicht op de piste vanuit uw vakantiehuis

De chalets van Oasis Les Portes du Soleil zijn gelegen in het prachtige ski dorp La Chapelle d’Abondance. De huisjes genieten van een centrale ligging in het dorp en bevinden zich op 50 meter afstand van de pistes. De accommodaties variëren van 2 tot 10 personen en zijn voorzien van zeer luxe interieur. De vakantiehuizen in Portes du Soleil zijn royaal opgezet en beschikken over ruime terrassen of balkons. Vanaf uw balkon heeft u zelfs uitzicht over de lokale ski pistes.

✓ 2 tot 10 personen
✓ Prachtig interieur
✓ Ruimte en comfort
✓ 50 meter van de ski pistes
✓ Op loopafstand van het dorp
✓ Zonnig en sneeuwzeker skigebied

 

Portes du Soleil, ook leuk voor de niet-skiër

Skigebied Les Portes du Soleil biedt skiërs en snowboarders een ongerepte omgeving. U kunt afdalingen maken tussen prachtige besneeuwde alpenweiden en sparrenbossen. Maar ook is er voor de niet-wintersporter genoeg te beleven. La Chapelle d’Abondance en Châtel voldoende vermaak. De dorpjes genieten van een zonnige en centrale ligging.

✓ Bowlingbaan
✓ Overdekt zwembad
✓ Schaatsbaan & slee-zone
✓ Bioscoop & horeca
✓ Kabelbaan
Watersportactiviteiten

 
 

Skigebied Portes du Soleil

Ondanks dat het uiterlijk van de 12 ski dorpen verschilt heerst er overal een goede wintersportsfeer. De dorpen zijn gevuld met authentieke chalets vlakbij de pistes. Het gebied kenmerkt zijn naam door de Col du Portes des Soleil, een van de hoogste toppen in het skigebied. Elk jaar wordt de regio weer uitgebreid met nieuwe cabines en liften.

Hierdoor komt u zelden wachtrijen tegen in dit populaire skigebied. Het gebied heeft mogelijkheden voor elk type wintersporter. Zo is er 'de Zwitserse Muur' voor de experts. Deze zwarte buckelpiste (piste met bobbels) heeft een hellingsgraad van 76% en een hoogteverschil van 400 meter.  Ook als u houdt van lange tochten maken bent u in Portes du Soleil aan het goede adres, u heeft namelijk de mogelijkheid om in 2 landen te skiën.

✓ Zwarte Piste 'De Zwitserse muur'
✓ 
Lange tochten skiën
✓ 
Voor elk niveau
✓ 
Onbegrensd skiplezier
✓ 
Funparks
✓ 
Sneeuwzeker en gevarieerd