Op het resort
-
 

Rock the Pistes

Tijdens deze winterperiode organiseert de regio Portes du Soleil het 'Rock the Pistes' muziekfestival. Wilt u genieten van wat anders dan sneeuwactiviteiten? Van 12 tot en met 18 maart kunt u met het gezin genieten van pop- en rockmuziek van internationale artiesten. Het festival is voor alle leeftijden en daarom superleuk voor u en uw familie om gezellig langs te komen.  

U kunt genieten van 5 concerten tussen de pistes van Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast zijn er nog 30 verschillende après-ski concerten rond Oasis Les Portes du Soleil. Naar verwachting komen er rond de 28.000 festivalgangers.  

Bezoek het 'Rock the Pistes' festival tijdens uw verblijf bij Oasis Les Portes du Soleil in het authentieke en pittoreske Franse dorpje La Chapelle d'Abondance. Hier geniet u van alle luxe. Zowel de appartementen als de omgeving zijn erg kindvriendelijk. Dat maakt Oasis Les Portes du Soleil de perfecte uitvalsbasis voor familievakanties. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. U beschikt over een woonkamer met zithoek, volledig ingerichte keuken, royale slaapkamers en een terras of balkon. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een appartement met sauna.