Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Châtel

Het authentieke bergdorp Châtel

Châtel is al jarenlang een veel bezochte vakantiebestemming. Het authentieke dorp, gelegen in het mooie berggebied van de Franse Alpen, bestaat uit een gezellig centrum met veel knusse en smalle straatjes. Châtel is perfect voor wintersport, met vele skiliften en toegang tot het grote skigebied Portes du Soleil zijn er genoeg mogelijkheden en uitdagingen voor jong en oud.

Activiteiten 

Een keer wat anders doen dan skiën of snowboarden? Geen probleem, er zijn nog genoeg andere activiteiten te ondernemen in Châtel. Ga een middag schaatsen, maak een ritje in de bobslee of langlauf over een van de vele loipes die Châtel heeft. In het bergdorp is ook een bioscoop aanwezig waar u ‘s avonds kunt relaxen bij een goede film met vrienden of familie. Daarnaast ligt het meer van Genève op ongeveer 1,5 uur rijden van Châtel , een prachtig gebied om te bezoeken. In de zomer kunt u hier zwemmen, wandelen of fietsen, geniet van de natuur en kom helemaal tot rust

In het dorp zijn meerdere restaurants en barren waar u goed kunt dineren, borrelen en après-skiën. Van culinaire hoogtepunten tot sfeervolle bistro’s, er is voor elke gelegenheid wel iets te vinden.

Ontdek meer...