+31 (0) 30 208 3050info@oasisresorts.com 
Oasis Les Portes du SoleilZoek & BoekOnze resortsOver onsVakantieperiodes Reisblog

Franse fondue-avonden

  1. Oasis Les Portes du Soleil
  2. Franse fondue-avonden

Smakelijke fondue-avond bij Oasis Les Portes du Soleil

De Savoyaardse fondue is een typisch berggerecht. Fondue is het ideale gerecht voor een gezellige avond met familie of vrienden. Elke donderdagavond organiseert Oasis Les Portes du Soleil een fondue-avond.

Een complete Savoyaardse fondue

Gezellig fonduen in uw appartement? Wij regelen alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke avond, u hoeft de fonduepan en het pakket alleen nog af te halen bij de receptie.

Het fondue pakket bevat :

  • Fondue kaas gemaakt van: smakelijke lokale kaas, knoflook en witte wijn.
  • 100g charcuterie per persoon.

Vergeet niet te reserveren

Savoyaardse fondue pakketten zijn alleen op reservering verkrijgbaar. Reserveer uw fondue-avond tegelijk met uw verblijf op de website, of neem contact op met de receptie op +33 (0)4 50 81 03 34. Het pakket wordt dezelfde dag nog bij de receptie afgeleverd.

Boek uw verblijf bij Oasis Les Portes du Soleil

In samenwerking met een lokale delicatessenzaak

Om u kwaliteitsproducten aan te bieden, werken we samen met een lokaal erkende delicatessenwinkel. Uw lokale Savoyaardse fonduepakket wordt met zorg samengesteld zodat u deze op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur bij de receptie kunt afhalen.

Onze culinaire avonden

Kunt u geen genoeg krijgen van de Franse kazen? Op dinsdagavond kunt u genieten van een heerlijke raclette-schotel. Ontdek de raclette-avond van Oasis Les Portes du Soleil.