Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Morgins

Ontdek skistation Morgins

Morgins is een Zwitsers dorp, gelegen net tegen de Franse grens. Met een bergpas zijn de andere skistations van het grote skigebied van Portes du Soleil gemakkelijk te bereiken. Binnen no-time staat u dus op een van de vele pistes.

Activiteiten

Wanneer u in Morgins bent is een bezoek aan ‘La Ranch’ een aanrader, hier organiseren ze in de winter begeleide tochten op paarden en pony’s door de prachtige omgeving van Morgins. Ze bieden daarnaast ook koetsritten aan door het dorp, de ritten met rijtuig en paard zijn erg leuk voor kinderen en een vermakelijke manier om de omgeving te ontdekken. Voor een gezellige en actieve avond kunt u terecht op de natuurijsbaan, een sfeervolle ijsbaan waar u ook ‘s avonds kunt schaatsen op de met lampjes verlichte baan. Sneeuwschoenlopen en sneeuw go-karten zijn ook populaire activiteiten.

Zomer in Morgins

In de zomer is het gebied van Morgins prachtig om doorheen te wandelen, bewonder de vele zeldzame plantensoorten die hier groeien en kom volledig tot rust in de natuurrijke omgeving. Als u van mountainbiken houdt, is Morgins een ideaal dorp om te bezoeken. Met 53 mountainbike routes door de bossen is er altijd wel een route die voor uw niveau geschikt is. In de zomer kunt u verschillende activiteiten doen of sporten beoefenen. Zo is er een buitenzwembad, kunt u tennissen, boogschieten of midgetgolfen. Er is genoeg vermaak voor jong en oud.

Ontdek meer...