Geniet van de herfstvakantie in de Franse Alpen

  1. Oasis Les Portes du Soleil
  2. Geniet van de herfstvakantie in de Franse Alpen

Herfstvakantie Franse Alpen

Wilt u het koude herfstweer in Nederland vermijden en zoekt u een prachtige plek om uw herfstvakantie te vieren, dan bieden de Franse Alpen u die mogelijkheid. Dit prachtige gebied in Frankrijk, maar ook vlakbij Zwitserland, geeft u de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen, verschillende activiteiten te ondernemen maar ook om te genieten van de tijd met uw familie. Het aangename weer tijdens de herfstvakantie biedt u ideale omstandigheden om van dit alles te genieten.

Waarom Oasis Les Portes du Soleil?

  1. Zeer goed wandel- en fietsnetwerk
  2. Ruime appartementen
  3. Centraal gelegen
 
 

Genieten in de Franse Alpen!

De Franse Alpen zijn ideaal als u lekker met uw familie op vakantie wil. In de luxe appartementen van het Oasis Les Portes du Soleil vindt u alle elementen die u nodig heeft om tijdens uw vakantie te genieten en tot rust te komen. Zo zijn de luxe appartementen modern en comfortabel ingericht, beschikken zij over alle voorzieningen die u nodig heeft op vakantie en bieden zij plaats aan gezelschappen tot 10 personen.

Sommige van onze luxe appartementen beschikken zelfs over een privé sauna. Wat wilt u nog meer! Heeft u tijdens de vakantie onverhoopt last van slecht weer of wilt u het een dagje rustig aan doen, dan kunnen uw kinderen genieten van de tafelvoetbal of -tennis in de speelkamer in het resort, terwijl u zelf heerlijk ontspant in uw appartement met prachtig uitzicht over de bergen. 

Boek nu uw herfstvakantie
 

Felle herfsttinten, prachtige strakblauwe lucht, warme herfstzon

Tijdens de herfstdagen geniet u natuurlijk van de prachtige natuur in de Franse Alpen. De prachtige strakblauwe lucht, de felle herfsttinten en de warme herfstzon zijn een ideale combinatie om prachtige activiteiten te ondernemen. Ondertussen kunt u natuurlijk genieten van al het moois dat de Franse Alpen u te bieden hebben. Ga bijvoorbeeld mountainbiken, paardrijden, golfen, wandelen of raften en verken het gebied van Les Portes du Soleil op een unieke manier.

De natuur op z’n mooist in Frankrijk!

Tijdens de zomer kunt u natuurlijk genieten van het heerlijke weer, terwijl u in de winter geniet van de verse sneeuw in het gebied. Maar wat als we beide elementen kunnen combineren? De prachtige kleuren tijdens de herfst bieden een unieke kans om prachtige foto’s van de natuur te maken en ervaringen te beleven. Ontsnap dus nu aan het koude en gure herfstweer in Nederland en geniet bij Oasis Les Portes du Soleil van een heerlijke vakantie in de Franse Alpen.