Oasis Resorts

Boek een last minute wintersport naar de Franse Alpen

Last minute Wintersport Franse Alpen

Bent u last minute op zoek naar een luxueuze en geweldige wintersport in Frankrijk? Dan moet u bij Oasis Les Portes du Soleil zijn. De luxe appartementen in dit prachtige resort in de Franse Alpen laten u de gehele dag door genieten van luxe, terwijl u overdag kunt kiezen voor een mooie afdaling in dit sneeuwzekere gebied. Het maakt niet uit of u een beginnend of gevorderd wintersporter bent, in het gebied Les Portes du Soleil is er voor elk type wintersporter een geschikte afdaling te vinden.

Waarom Oasis Les Portes du Soleil?

  • 650 km pistes
  • Ruime appartementen
  • Centraal gelegen
 
 

Last minute wintersport in luxe appartement

Heeft u nog wat vakantiedagen over van vorig jaar en bent u op zoek naar een luxueus uitje, dan is een last minute wintersportvakantie in Frankrijk zeker aan te raden. In de luxe appartementen van Oasis Les Portes du Soleil komt u gegarandeerd helemaal tot rust terwijl u ondertussen kunt genieten van de pistes. De luxe appartementen zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals een balkon of terras, een volledig ingerichte woonkamer, badkamer & keuken en in sommige gevallen zelfs een sauna voor u alleen. 

Onze luxe appartementen zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 2 tot 10 personen. Ook met grote groepen of meerdere stellen bent u hier dus aan het juiste adres. Kiest u voor het luxueuze penthouse, dan heeft uw appartement zelfs een sfeervolle open haard.

Skiën of snowboarden?

Het skigebied Les Portes du Soleil heeft maar liefst ruim 650 kilometers aan pistes, verdeeld over 12 skidorpen, en is hiermee het grootste skigebied van Europa. Doordat de skiliften van de 12 dorpen met elkaar in verbinding staan kunt u zelfs van dorp tot dorp skiën of snowboarden. Dit maakt het skigebied Les Portes du Soleil geschikt voor elk zowel beginnende als ervaren wintersporters.  

Het Oasis Les Portes du Soleil Resort is gelegen in het skidorp La Chapelle d’Abondance, direct aan het skistation, en aansluitend op het prachtige skigebied Les Portes du Soleil. Zo heeft u voldoende mogelijkheden om te kiezen voor een piste die het beste bij uw niveau past. Chapelle d’Abondance is geschikt voor de beginnende wintersporter, terwijl Les Portes du Soleil uitermate geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar wat meer uitdaging.

Genieten in Les Portes du Soleil

Het skigebied Les Portes du Soleil beschikt over ruim 650 kilometers aan pistes, waardoor er voor iedereen wel een geschikte piste bij zit. Dit skigebied wordt daarom ook zeer aangeraden voor families met jonge kinderen. De mooie en indrukwekkende vergezichten in het gebied laten u daarnaast kennismaken met de prachtige natuur in de Franse Alpen. Pak uw kans en boek een van de luxe appartementen van Oasis Les Portes du Soleil voor een prachtige wintersportvakantie in Frankrijk!