Oasis Resorts
Familie skivakantie Portes du Soleil Frankrijk

Skivakantie Oasis Les Portes du Soleil

 
  • 650 km aan pistes
  • Luxe en royale appartementen
  • Sneeuwzeker skigebied
  • Direct aan de piste
  • Centrale ligging

Skivakantie Oasis Les Portes du Soleil

Of het nu gaat om een skivakantie of om een heerlijke outdoor vakantie in de zomer: de omgeving van Oasis Les Portes du Soleil is absoluut de moeite waard. De adembenemend mooie natuur zorgt ervoor dat u ontspant. De luxe accommodaties en prachtige uitzichten prikkelen al uw zintuigen. Het is tijd om te ontspannen in het grootste skigebied van Europa.

Skivakantie Les Portes du Soleil - middenin de Franse en Zwitserse Alpen

Adembenemende uitzichten en een ondergesneeuwd landschap. Met minder dan 50 voetstappen staat u in de skilift en bovendien bent u dichtbij het grootste skigebied van Europa. Dat is pas genieten.

✓ Ski of snowboard van de bergen en geniet van de prachtige winterlandschappen;
✓ Oasis Les Portes du Soleil ligt perfect gesitueerd middenin de natuur;
✓ Bij uw verblijf kunt u gebruik maken van de opslag voor uw ski’s en snowboards

Uw skivakantie Les Portes du Soleil behoort tot één van de grootste en zonnigste skivakanties ter wereld. Met ruim 650 km aan diverse pistes verdeeld over 12 skigebieden in zowel Frankrijk als Zwitserland kunt u telkens een andere route skiën of snowboarden.

Ski en snowboard plezier gegarandeerd dankzij de sneeuwzekerheid van Les Portes du Soleil. Zowel voor de beginnende als de ervaren wintersporter is een skivakantie Les Portes du Soleil met haar diverse pistes een echt winterwonderland.

Liever wandelen in plaats van skiën?

U kunt prachtige winterwandelingen maken door de vallei van de Haute Savoie of ronddwalen door de authentieke dorpjes in de omgeving van La Chapelle d'Abondance. Geniet van een goed boek of ontspan in uw eigen sauna om vervolgens aan te sluiten in Châtel voor een heerlijke borrel of Après Ski. Zelfs als u besluit om in uw appartement of penthouse te blijven zult u zich goed vermaken met de prachtige vergezichten uit de omgeving.

Typisch Frans bergdorp Chapelle d’Abondance

In het plaatsje Chapelle d’Abondance vindt u heerlijke restaurants, waar u kunt genieten van de Franse cuisine. Dat betekent genieten van heerlijke wijnen en Franse kaas. Daarnaast voorziet het pittoreske dorpje in alle gemakken, van drogisterij en apotheek tot kleine supermarkt. Chapelle d'Abondance is het vertrekpunt voor 650 km aan pistes en 13 liften van Portes du Soleil, met pistes van alle niveaus tussen Frankrijk en Zwitserland. Langlauf fanaten ontdekken 35 km aan geprepareerde loipen in Châtel et Abondance.

 
 
 
 

Waar start uw skivakantie bij Oasis Les Portes du Soleil?

Omdat foto's meer zeggen dan 1000 woorden..