Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Meivakantie vieren in de zonnige Franse Alpen

Meivakantie Franse Alpen

De meivakantie is voor velen een moment om er lekker op uit te trekken. De zomer begint eraan te komen en mensen kiezen er dan ook al snel voor om de zon op te zoeken. Even een vakantie om lekker te relaxen. Maar waarom kiest u er niet voor om in de meivakantie lekker naar de Franse Alpen te trekken? De temperaturen zijn in Frankrijk, tijdens deze tijd van het jaar, zeer aangenaam. Terwijl er genoeg mogelijkheden zijn om zowel mooie activiteiten te doen als om heerlijk tot rust te komen.

 

Uw verblijf bij Oasis

  • Ruime & luxe appartementen
  • Prachtige omgeving
  • Centraal gelegen
 
 
 
 

Wandelen, mountainbiken en andere activiteiten!

Voor actievelingen zijn er genoeg activiteiten die u in het gebied kunt doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om prachtige lange wandelingen te maken door de Franse Alpen, waarbij u natuurlijk kunt genieten van de rust en de prachtige vergezichten. Les Portes du Soleil heeft een wandelnetwerk van maar liefst 800 kilometer aan wandelpaden. Tijdens het wandelen loopt u telkens een andere route waarbij u op de route watervallen, riviertjes, gletsjers, bossen en uitgestrekte Alpenweiden tegen komt.

Kiest u voor een uitdagendere activiteit, dan kunt u ook gaan mountainbiken. In de zomer brengen de skiliften u naar de mooiste en hoogste plekjes. Cross vervolgens van grote hoogte met uw mountainbike naar beneden of maak een mooie doch iets rustige tocht langs de rivier. Andere leuke en spannende activiteiten in de omgeving zijn: paardrijden, golfen, hiken, wielrennen, paragliden, raften of kanoën. Kortom, de mogelijkheden in Les Portes du Soleil in Frankrijk zijn eindeloos.

Het meer van Genève bezoeken

Het meer van Genève biedt u daarnaast prachtige mogelijkheden om heerlijk te relaxen. Geniet van het lekkere water in combinatie met de heerlijke temperaturen en de prachtige natuur. In het meer van Geneve kunt u tijdens de meivakantie heerlijk zwemmen, maar ook verschillende watersporten zijn er mogelijk. Boek snel uw overnachting bij Oasis Les Portes du Soleil en geniet van een prachtige meivakantie in Frankrijk met uw vrienden of familie.

Genieten in de Franse Alpen!

In de Franse Alpen kunt u heerlijk genieten van al het moois dat dit prachtige gebied u te bieden heeft. Daarnaast kunt u hier heerlijk tot rust komen. Oasis Les Portes du Soleil biedt u een prachtig resort waar u alle stress van het dagelijks leven kunt vergeten. De luxe appartementen zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezelschappen variërend van 2 tot 10 personen. In sommige gevallen heeft u zelfs de beschikking over een sauna in het luxe appartement.

Geniet van uw  meivakantie bij Oasis Les Portes du Soleil!