Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Hiken

Hiken in de omgeving van Portes du Soleil

Bent u een liefhebber van het maken van prachtige wandelingen in de adembenemende natuur? Dan is hiken in het gebied van Les Portes du Soleil echt wat voor u. De omgeving van Les Portes du Soleil is omringd met avontuurlijke bergketens, magische riviertjes en oogverblindende flora en fauna. Voor zowel jong als oud is dit een waar genot om te ondernemen. Daarnaast kan uw hond zich hier ook helemaal uitleven. Ontdek en ervaar het zelf!

  • 800 km wandelnetwerk
  • Themawandelingen
  • Op avontuur met een gids
  • Prachtige flora & flauna
 

Ontdek het adembenemende Chablais Geopark

Aan de oevers van het meer van Geneve, en op de toppen van Les Portes du Soleil bevindt zich het Chablair Unesco World Geopark. Dit park bevat een extreme biodiversiteit. Van magische landschappen, karakteristieke culturele bezienswaardigheden tot de welbekende verschillende mineraalwateren. Er zijn verschillende wandelpaden aangebracht, de één uitdagender dan de ander. Zo zijn er verschillende thematische paden aangebracht. Voor kinderen zijn er op locaties speeltuinen aangelegd, maar zijn er ook genoeg bankjes en rustplekken gecreëerd om even tot kalmte te kunnen komen.
Bij de VVV van La Chapelle d'Abondance kunt u folders ophalen voor elk specifiek gebied. De toeristische kaart van de Abondance Vallei is gratis op te halen voor wandelaars. Ook zijn er specifiekere kaarten en looppaden te koop. Laat u dus goed informeren naar de mogelijkheden.

 
Kinderen hiking
 
Wandelkaart Les Portes du Soleil
 

Ontdek meer zomeractiviteiten..