Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Paragliden

Paragliden in de prachtige Abondance Vallei

Altijd al eens willen vliegen als een vrije vogel met een adembenemend uitzicht? Kom dan vooral paragliden in de prachtige Abondance Vallei. In tegenstelling tot parachutespringen, waar de parachute de val afremt, is het bij paragliden juist de bedoeling zo lang mogelijk in de lucht te blijven hangen. Zo vliegt u langs magistrale bergketens en over mooie valleien heen.

Het hi-tech materiaal dat gebruikt wordt, zoals de bontgekleurde schermen die als sierlijke vleugels dienen, zijn zeer makkelijk te transporteren en wegen rond de zeven kilo.
U rent, onder begeleiding, samen een berg af, vanwaar de vlucht begint. U hebt hierbij optie uit twee keuzes:

DISCOVERY FLIGHT

Vertrek op 1600 meter boven de zeespiegel voor een periode van 10 tot 12 minuten, afhankelijk van het weer, en ontdek de bergen zoals u ze nog nooit hebt gezien! Een Discovery sprong boekt u vanaf 70 euro. U vindt meer informatie bij het toeristenbureau van La Chapelle d'Abondance.

- THE GREAT FLIGHT

Start op 2000 meter hoogte voor een vliegtijd tussen de 20 en 40 minuten. De vluchttijd is afhankelijk van het weer en vandaar zo verschillend. Deze vlucht is ideaal om te genieten van een ongelooflijke rit boven de Abondance vallei. Een Great flight sprong boekt u vanaf 100 euro. U vindt informatie bij het toeristenbureau van La Chapelle d'Abondance.

 
 
 
Paraglider vliegt over bergen
 
Paraglider vliegt in de wolken
 

Ontdek meer zomeractiviteiten..