Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée
Rafting | Oasis Mont Blanc Alpine Estate

Rafting

Raften op de prachtige de la Dranse rivier

Bent u een avonturier en opzoek naar spanning? Dan is raften echt wat voor u. Op de rivier de la Dranse, die een afdaling van bijna 20 kilometer biedt, ervaart u raften als nooit tevoren. De boot biedt ruimte voor maximaal 7 personen. De minimumleeftijd is 8 jaar. Met het AN Rafting Haute-Savoie team komt u raften in Thonon-les-Bains op de Dranse rivier!

 
 

Ontdek de faciliteiten

De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen die kan zwemmen. Daarnaast staat u onder toezicht van een gediplomeerde gids en alle technische uitrusting staat tot uw beschikking (wetsuit, neopreen schoenen, jack en helm).

Ter plaatse kunt u genieten van verschillende diensten:

✔ Grote parkeerplaats
✔ Catering
✔ Picknickplaats
✔ Volleybal / badmintonveld

Ervaar Raften in de prachtige natuur 

U heeft verschillende pakketen om uit te kiezen als u gaat raften. Zo zijn er bij sommige onderdelen verschillende minimunleeftijden. Laat u hieronder vooral goed informeren naar alle leuke raft pakketten die aangeboden worden:

FAMILY RAFTING
Deze afdaling van 1 uur is toegankelijk voor zowel kinderen als ouders en stelt u in staat om het raften met zijn stroomversnellingen en kalmere gedeelten te ontdekken.
Deze activiteit kan door iedereen gedaan worden die kan zwemmen en ouder is dan 8 jaar.

✔ 37 euro per persoon (2 volwassenen en 1 kind)
✔ Maximaal 8 personen per boot
✔ Alleen geldig in juli en augustus

KLASSIEKE RAFTING
Inleidende afdaling van ongeveer 1 uur, deze cursus biedt u een afdaling van geweldige sfeer afwisselend snelle en rustige gedeelten. Een activiteit die te maken heeft met familie of vrienden: sproeien, sensatie en lachen gegarandeerd! Toegankelijk voor iedereen die kan zwemmen en ouder is dan 8 jaar.

✔ 40 euro per persoon
✔ Maximaal 8 personen per boot

Laat u verleiden en kom het avontuur tussen de natuur, kloven en stroomversnellingen beleven.

 

Ontdek meer zomeractiviteiten..