Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Skiën en snowboarden

Skiën en snowboarden in Les Portes du Soleil

In La Chapelle d'Abondance zijn skiën en snowboarden de must-do activiteiten tijdens een verblijf in de sneeuw! Trek je ski's aan of pak de snowboard voor snelle afdalingen en een gezellige après ski met familie en vrienden! De pistes van La Chapelle d'Abondance zijn geschikt voor alle niveaus.

 
 
 

Waar kunt u skiën?

Bij Oasis Les Portes du Soleil heeft u de mogelijkheid om te skiën in Braitaz en Crêt Béni. De pistes van Braitaz zijn verbonden met Torgon, in Zwitserland. U skiet gemakkelijk via Torgon en Super Châtel naar de andere resorts in Les Portes du Soleil. Crêt Béni gaat van start op op 150m van Oasis Les Portes du Soleil: u kunt lopen naar de gondels en skiën op verschillende pistes die geschikt zijn voor alle niveaus!

De twee gebieden zijn niet verbonden door de pistes. Het dorp stelt echter gratis pendeldiensten ter beschikking om naar een van de twee gebieden te gaan zonder een auto te hoeven gebruiken.

In het hart van de pistes vindt u 3 restaurants, zodat u tijdens het skiën kunt genieten van een maaltijd of drankje in de zon. 

Andere winteractiviteiten