Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Sneeuwschoenwandelen

Sneeuwschoenwandelen in Les Portes du Soleil

Wilt u La Chapelle d'Abondance op een andere manier ontdekken dan op ski's? Sneeuwschoenwandelen is daar de ideale activiteit voor! Geschikt voor alle niveaus en leeftijden (vanaf 4 jaar), kunt u een wandeling van een halve of een hele dag maken over de besneeuwde paden van Les Portes du Soleil. 

Breng voordat u begint een bezoekje aan het VVV-kantoor in La Chapelle d' Abondance, hier vindt u gegarandeerd een route (begeleid of op eigen houtje) die bij uw voorkeuren past! 

 
 
 

Sneeuwschoenwandelen met of zonder gids

Voor uw sneeuwschoenwandeling kunt u zich laten begeleiden door een gespecialiseerde gids. Hij of zij kan u helpen de geheimen van de vallei te ontdekken en u vertellen over de geschiedenis van het dorp en de omgeving. De gidsen zullen zich altijd aanpassen aan uw niveau, om zo een leuke en ontspannen dag in de sneeuw te kunnen garanderen.

Ook op eigen houtje is het mogelijk de veilige pistes vanuit het dorp of vanaf de top van de bergen te verkennen, rekening houdend met diverse veiligheidsinstructies. U kunt kwaliteitsmateriaal ter plekke huren bij Planet Gliss, onze partner in skiverhuur.

Andere winteractiviteiten