Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Kom met Pasen wintersporten in de Franse Alpen

Wintersport Pasen in de Franse Alpen 

Wilt u rond de Pasen lekker het land uit én lekker sportief bezig zijn? Dan is een wintersportvakantie in de Franse Alpen uitermate geschikt. Bij Oasis Les Portes du Soleil heeft u niet alleen de mogelijkheid om te genieten van een prachtige vakantie, ook komt u helemaal tot rust door de luxe appartementen, de rustige pistes en de sneeuwzekerheid in het gebied. Of u nu kiest voor snowboarden of skiën, het gebied biedt u voldoende mogelijkheden.

 

Waarom Oasis Les Portes du Soleil?

  • 50 meter van de piste
  • Ruime appartementen
  • Centraal gelegen
 
 

Genieten in de sneeuw van de Franse Alpen rond Pasen?

Wilt u voorkomen dat u urenlang in de file staat om het skidorp in te komen? Of dat u lang in de rij staat voor de skilift? Boek dan een wintersportvakantie in de sneeuw rondom Pasen. In deze sneeuwzekere tijd kunt u genieten van rustige pistes, terwijl ook het weer vaak dik in orde is. En als de pistes u nog niet rustig genoeg zijn, komt u in een luxe appartement van Oasis Les Portes du Soleil helemaal tot rust.

De luxe appartementen van het resort zijn natuurlijk van alle compleet uitgerust en voorzien van gemakken voor een welverdiende vakantie. Enkele appartementen beschikken bovendien zelfs over een eigen sauna!

Rustige pistes én daltarieven

De Paasdagen zijn gelukkig niet voor iedereen een trigger om op wintersport te gaan, waardoor u te maken heeft met heerlijke rustige pistes. Hierdoor kunt u als beginnend wintersporter wennen aan de omstandigheden, terwijl de gevorderde wintersporter juist wat meer ruimte heeft om zijn kunsten op de piste te vertonen. Naast het feit dat de pistes lekker rustig zijn, profiteert u deze tijd van het jaar ook nog eens van daltarieven, zodat u niet de hoofdprijs betaald voor een skipas voor een week.

Heeft u uw wintersport voor Pasen al geboekt?

Dus, heeft u uw wintersport voor Pasen in de Franse Alpen al geboekt? De luxueuze faciliteiten, de rustige pistes en de lage tarieven zijn redenen genoeg om rondom Pasen heerlijk op vakantie te gaan. Of u nu een beginnend of gevorderd wintersporter of een skiër of een snowboarder bent, voor iedereen zijn er geschikte pistes te vinden in het prachtige sneeuwzekere skigebied Les Portes du Soleil

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw Paasvakantie in de sneeuw bij Oasis Les Portes du Soleil!