Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Wandelvakantie Frankrijk

 
  • 800km wandelnetwerk
  • Luxe en royale appartementen
  • Voor het hele gezin
  • Diversiteit in routes

Hiken in Les Portes du Soleil

Dankzij de ligging van Oasis Les Portes du Soleil geniet u van eindeloos wandelplezier. Vanuit uw appartement kunt u direcht aan uw wandeling beginnen. Het office du tourisme biedt diverse wandelkaarten voor elk type wandelaar. Beleef een onvergetelijke vakantie samen met uw familie of vrienden in het hooggebergte van de Haute Savoie.

 
 

Wandelgebied Les Portes du Soleil

Het brede wandelnetwerk van Les Portes du Soleil geeft u oneindig veel wandelmogelijkheden. U kunt iedere dag een andere route afleggen. Het gebied kenmerkt zich door een wandelnetwerk van maar liefst 800km. Ga op avontuur door de prachtige omgeving die rijk is aan bijzondere natuur. Van authentieke boerderijen tot riviertjes en uitgestrekte meren. De vrolijke alpenkoeien zullen u een echt alpengevoel geven.

Trailrunning in Portes du Soleil

Houdt u van net dat beetje extra adrenaline? Dan is trailrunning in de bergen een fantastische uitkomst. Speciaal voor deze activiteit zijn er meer dan 400 bewegwijzerde paden. Deze kunt u bereiken via één van de 23 bergliften die u een veilige start van deze activiteit bieden. U heeft een ruime keuze dankzij de 12 verschillende resorts van Portes du Soleil. U kunt zelfs in de ochtend in Frankrijk hardlopen en in de middag in Zwitserland.

Centrale ligging

Nadat u heeft genoten van een heerlijk ontbijt op uw zonovergoten balkon kunt u direct beginnen aan uw wandeling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze receptie. Of u nu kiest voor een wandeling met het hele gezin of juist een trek op u zelf, er is altijd een route die aansluit bij uw wensen. Ontdekt u liever de omgeving onder begeleiding van een gids? Er zijn diverse trektochten mogelijk waarbij plezier voor jong en oud garant staat. 

 Centrale ligging vanuit uw appartement
 Wandelkaarten bij Office du Tourisme
 Avontuurlijke wandelingen voor jong en oud

Trailrunning in Les Portes du Soleil

 
Wandelkaart Les Portes du Soleil
 
 

Omdat foto's meer zeggen dan 1000 woorden..