Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Skivakantie maart Les Portes du Soleil

Wintersport maart in Frankrijk

Het wintersportseizoen zit er voor veel gebieden in maart al weer op. Dit geldt echter niet voor het prachtige sneeuwzekere Les Portes du Soleil in Frankrijk! Hier geniet u ook in maart vanwege de sneeuwzekerheid in het gebied nog optimaal van een heerlijke skivakantie en kilometers aan witte pistes. Zowel voor beginners als voor gevorderden is er in skigebied Les Portes du Soleil in maart genoeg te beleven!

 
 

Waarom Oasis Les Portes du Soleil?

  • 50 meter van de piste
  • Sneeuwzeker gebied
  • Ruime appartementen
 
 
 
 

Boek uw skivakantie in maart!

 

Skivakantie in maart in Les Portes du Soleil

Maart is natuurlijk een periode waarin het op de pistes al een stuk minder druk is. Dit is dan ook de reden dat nog veel mensen ervoor kiezen om juist later in het seizoen op wintersport te gaan. In Les Portes du Soleil is dit perfect. Dit sneeuwzekere gebied heeft ook in maart nog genoeg sneeuw om tijdens uw skivakantie te genieten van prachtige afdalingen.

Les Portes du Soleil is naast de naam van het skigebied ook de naam van een prachtig en luxe resort gelegen in het authentieke en pittoreske Franse dorpje La Chapelle d'Abondance. Tijdens uw verblijf in een van onze ruime accommodaties heeft u de mogelijkheid om naast prachtige afdalingen ook helemaal tot rust te komen. 

De luxe appartementen van Oasis Les Portes du Soleil zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 2 tot 10 personen. Dit maakt het mogelijk om ook met een aantal families of juist met vrienden op vakantie te gaan. De enorme diversiteit van het skigebied Les Portes du Soleil maakt het zowel voor de beginnende als de ervaren wintersporter een perfecte wintersport bestemming!

Les Portes du Soleil: eindeloos wintersportplezier!

Skigebied Les Portes du Soleil biedt u eindeloos wintersportplezier. Door de ruim 650 kilometers aan pistes zit er voor iedereen wel een piste bij die goed te doen is. Bent u een beginnend of lichtgevorderde skiër of snowboarder, dan is het skigebied La Chapelle d’Abondance uitermate geschikt. Hier vindt u namelijk veel groene en blauwe pistes, waardoor het een perfecte locatie is voor jonge families.

Voor de gevorderde wintersporter is er natuurlijk nog skigebied Les Portes du Soleil. Hier vindt u meer rode en zwarte pistes, waardoor dit gebied voor de waaghalzen een waar paradijs is. Natuurlijk kunt u op de piste genieten van heerlijk eten, een lekker drankje en een warme chocomel. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw skivakantie in Frankrijk tijdens het heerlijke rustige maart, en verblijf in een prachtig luxe appartement van Oasis Les Portes du Soleil

 
 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Twijfelt u welke accommodatie u wilt boeken? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag.
+31 (0)30 208 3050