Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée
Zomer Les Portes du Soleil

Zomervakantie Les Portes du Soleil

Zomervakantie in de bergen

In het prachtige natuurgebied rondom Les Portes du Soleil beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke zomervakantie. Tijdens de zomer is er genoeg te beleven in de Franse Alpen. Combineer een sportieve zomervakantie met een verblijf in een van onze luxe appartementen midden in het natuurgebied rond La Chapelle en het meer van Genève. De ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie in de Franse Alpen!

 
 

Uw vakantie bij Oasis Resorts

  • Ruime & luxe appartementen in de bergen
  • Centraal gelegen
  • Prachtige omgeving vlakbij het meer van Genéve
 
 
 

Beleef een onvergetelijke zomervakantie in Les Portes du Soleil

Het prachtige natuurgebied rondom Les Portes du Soleil is niet alleen in de winter goed toeven! Ook in de zomer valt er genoeg te beleven in de Franse Alpen. Combineer een sportieve zomervakantie met een verblijf in een van onze luxe appartementen midden in het natuurgebied rondom La Chapelle. 

In Les Portes du Soleil wandelt u door de bergen, zwemt u in het prachtige meer van Genève of verkent u de omgeving op een mountainbike. Karten, bobsleeën, klimmen...het is maar een kleine opsomming van de verschillende buitensportactiviteiten in de omgeving. Kortom, de ideale zomer(sport)vakantie voor het hele gezin!

Verblijf in het hart van het dorp

Les Portes du Soleil is een walhalla voor iedereen die van de natuur houdt. Onze ruime, luxe appartementen beschikken over een groot balkon waar u wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over de bergen van La Chapelle. Daarnaast bieden de appartementen u veel ruimte en bevinden ze zich in het hart van La Chapelle d'Abondance. 

Onze appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. Ook is er een tennisbaan op het resort. De ideale vakantie voor families! 

 
 
 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over Les Portes du Soleil of over uw accommodatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 30 208 3050.