Zomervakantie Les Portes du Soleil

  1. Oasis Les Portes du Soleil
  2. Zomervakantie Portes du Soleil

Zomervakantie in Les Portes du Soleil

In het prachtige natuurgebied rondom Les Portes du Soleil beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke zomervakantie. Tijdens de zomer is er genoeg te beleven in de Franse Alpen. Combineer een sportieve zomervakantie met een verblijf in een van onze luxe appartementen midden in het natuurgebied rond La Chapelle. De ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie in de Franse Alpen.

Boek uw zomervakantie
 
 

Uw vakantie bij Oasis

  1. Ruime & luxe appartementen
  2. Centraal gelegen
  3. Prachtige omgeving
 

 

Beleef een onvergetelijke zomervakantie in Les Portes du Soleil

Het prachtige natuurgebied rondom Les Portes du Soleil is niet alleen in de winter goed vertoeven, maar ook in de zomer is er genoeg te beleven in de Franse Alpen. Combineer een sportieve zomervakantie met een verblijf in een van onze luxe appartementen midden in het natuurgebied rond La Chapelle. De ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie in de Franse Alpen.

Les Portes du Soleil is een walhalla voor iedereen die van de natuur houdt. Onze ruime, luxe appartementen beschikken over een groot balkon waar u een prachtig uitzicht heeft over de bergen van La Chapelle. Daarnaast bieden de appartementen u veel ruimte en comfort. Ideaal voor gezinnen! 

Geniet van de omgeving

In en rondom het natuurgebied Les Portes du Soleil kunt u veel verschillende activiteiten doen. De omgeving biedt plezier voor alle leeftijden en heeft alles in huis voor een onvergetelijke zomervakantie. Van klimmen tot paardrijden tot bobsleeën. Of ga het water op en ontdek het beroemde meer van Geneve. Voor de echte sportievelingen onder ons zijn er meerdere trailrunning paden. Als u het iets rustiger aan wilt doen, maar toch sportief bezig wil zijn én van de natuur wilt genieten kunt u elektrische mountainbikes huren. 

Een droom voor de natuurliefhebber

Les Portes du Soleil is een walhalla voor buitenmensen. Wandelen door de bergen, zwemmen in een prachtig meer of mountainbiken op een van de vele paden. Karten, bobsleeën, en verschillende klimparken is maar een kleine opsomming van welke activiteiten u nog meer kunt doen. Kortom, de ideale zomer(sport)vakantie voor het hele gezin. 

Geniet van de Franse Cuisine

De Franse keuken doet veel mensen natuurlijk denken aan stokbrood, croissants en champagne uit de champagnestreek. Maar wist u dat u daarnaast ook kunt genieten van heerlijke stukken vlees, vis en natuurlijk de lekkere wijnen. Kom tot rust in een luxe appartement van het Oasis Les Portes du Soleil en laat u verwennen door de Franse chef-koks!

Boek uw zomervakantie in Les Portes du Soleil