September 2022: Ride, Relax, Enjoy

Een unieke mogelijkheid om te fietsen in de Franse Alpen met Tour de France legendes als Rob Harmeling en Michael Boogerd. Boek je 4-daagse wielerclinic in september bij Oasis Resorts. Een unieke belevenis voor de geoefende racefietser, compleet verzorgd en van A tot Z geregeld. Je verblijft in een prachtige accommodatie van Oasis Les Portes du Soleil in het pittoreske dorpje Chapelle d’Abondance.

Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
 

Geef mij eerst meer informatie

 

Deel deze pagina via:

Complete 4-daagse reis

 1. Onder leiding van voormalig profs
 2. Verblijf in een luxe appartement
 3. Adembenemende wielerroutes
 4. Gezellig avondprogramma
 5. Compleet verzorgd
 

🕒 Wees snel, dit event is alleen in september!

 


Compleet verzorgd, voor € 790 p.p.

Je verblijft in één van de luxe appartementen van Oasis Resorts in Chappelle d’Abondance, Frankrijk, waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Wij zorgen voor een compleet programma, inclusief adembenemende fietsroutes, de juiste begeleiding van professionele wielrenners en verzorging, maaltijden èn een gezellig avondprogramma. Compleet verzorgd en van A tot Z geregeld, zodat jij (en je fietsmaatjes) optimaal kunnen genieten van deze unieke beleving.

Dit is inbegrepen:

 1. Verblijf in een 2-persoonskamer
 2. Alle maaltijden verzorgd
 3. Professionele begeleiding
 4. Wieleroutfit (shirt, short, windjack)

 

Voor de volgende dingen zorg je zelf: de reis, je fiets, eventuele reparaties en de kosten van drankjes tijdens het avondprogramma

 

🕒 Maak snel je keuze

De wielerclinics vinden al plaats in september 2022. Overleg snel met je fietsmaten welke datum jullie het beste uitkomt:

8 - 11 september (do - zo)
11 - 14 september (zo - wo)
15 - 18 september (do - zo)
18 - 21 september (zo - wo)
22 - 25 september (do - zo)

Ik meld mij vrijblijvend aan


Ontmoet de wielerlegendes

Je fietst uitdagende routes, samengesteld door voormalig profs en Tour de France legendes. Afwisselend zullen zij de wielerclinics begeleiden. Nieuwsgierig naar de wielerlegendes waarmee je de alpencols zou kunnen beklimmen? We stellen ze aan je voor:

Voormalig professioneel wielrenner, maakte in 1986 deel uit van de Nederlandse ploeg die wereldkampioen werd op de 100 kilometer ploegentijdrit. In 1992 won hij een etappe in de Tour de France.

Voormalig beroepswielrenner, actief van 1994 tot en met 2007. Is jarenlang de onbetwiste leider van de Rabobank-ploeg. Won onder andere de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Waaronder de ‘Koninginnerit’ in 2002.

Johnny Hoogerland is een Nederlands voormalig wielrenner. Vanaf 2015 reed Hoogerland voor het Nederlandse pro-continentale team Roompot Oranje Peloton. Daarvoor kwam hij tussen 2009 en 2013 uit voor het inmiddels opgedoekte Vacansoleil Pro Cycling Team en in 2014 voor Androni Giocattoli.

 

Overdag sportief genieten... ‘s avonds heerlijk relaxen

Ben jij erbij? Van 8 tot 25 september 2022 vinden deze wielerclinics plaats. Altijd van maandag t/m woensdag of van donderdag t/m zondag.

Dag 1: aankomst en voorbereiding

Tijdens de 'Avondetappe' op de aankomstdag krijg je handige tips en tricks over fietsen in de bergen en over de verschillende beklimmingen die op het programma staan.

Dag 2 en 3: fietsdagen - tot in de puntjes puntjes verzorgd

Op dag twee en drie is het tijd voor actie! Ontdek de beroemde alpencols en daag jezelf en je fiestmaten uit. Op dag twee start je met een relaxte tocht en op dag drie staat er een uitdagende beklimming op de planning, natuurlijk onder leiding van een van de voormalig profs.

Overdag sportief genieten... en 's avonds relaxen tijdens de 'Avondetappe'. Hier sluit je de dag af met gezelligheid en deel je ervaringen, filmpjes en foto’s met de rest van de groep.

Dag 4: vertrekdag

Dag vier is de vertrekdag. Je kijkt terug op gezellige dagen die in het teken stonden van SAMEN SPORTEN, LACHEN en GENIETEN.

 

Ontspan in je accommodatie van Oasis Les Portes du Soleil

Afhankelijk van de grootte van je groep, verblijf je in een ruim 4-, 6- of 8-persoonsappartement. Het appartement is altijd voorzien van een ruime keuken, royale slaapkamers, een terras of balkon en een comfortabele woonkamer met zithoek. Perfect dus om bij te komen na een uitdagende fietstocht in de Franse Alpen.

 
Ik schrijf me vrijblijvend in
 
 
 1. Ruim appartement met balkon of terras
 2. Royale slaapkamers*
 3. Woonkamer met zithoek
 4. Moderne badkamer
 5. Alle maaltijden inbegrepen
 

* de prijs is gebaseerd op twee personen per slaapkamer (met twee losse bedden)

 
 


 

Een vraag? Neem contact op met onze Travel Advisors, zij helpen je graag!

Twijfel je nog of heb je een vraag over deze compleet verzorgde, 4-daagse fietsreis in de Franse Alpen? Onze Travel Advisors staan van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur voor je klaar. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Je bereikt ons via:

 ​+31 (0)30-208 3050
 info@oasisresorts.com
 of stuur een WhatsApp bericht