Langlaufen in Seefeld, 250 km loipes

De regio Seefeld – Tirols Hochplateau heeft alles in huis voor een onvergetelijke langlaufvakantie in Tirol. Op 1.200 meter hoogte vindt u het uitgestrekte langlaufgebied van het hart van de Tiroolse Alpen. Langlaufen is een traditie in Tirol en dat is terug te zien in de populariteit. Voor elk type is er een ruime keuze uit langlauf kilometers en moeilijkheidsgraad in loipes. Het gebied geldt bovendien als trainings- en wedstrijdcentrum voor topsporters. U langlauft dus in een gebied waar ook topsporters trainen. Direct naast het resort vindt u de instap van de langlaufloipe, u kunt dus meteen van start. 

 

Ter plaatse heb je de mogelijkheid om een gratis langlaufkaart te krijgen, waarmee je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van de langlaufloipes van de regio Seefeld.

 

Ontdek het loipenetwerk:

✓ 250 km loipes
✓ Nachtloipes aanwezig
✓ Modern biatlon complex
✓ Professionele loipe redding 
✓ Instap loipe naast het resort

 
 

⭐ Tiroolse Loipen Keurmerk

U bent verzekerd van een optimale kwaliteit loipe netwerk doordat de loipes zijn bekroond met het Tiroolse loipen keurmerk. De Olympiaregion Seefeld staat dan ook bij langlaufers bekend als het hoogste niveau loipe netwerk en is verkozen tot uniek Alpen-langlaufgebied.

⭐ Olympische regio in Tirol

De hoge ligging, het uitgestrekte gebied en de ideale infrastructuur bieden de beste condities voor langlaufen. Het gebied is dan ook de thuisbasis van topsporters. De regio beschikt over een modern biatlon complex die zowel voor professionals als beginners te gebruiken is.

⭐ Loipe Redding

Veiligheid tijdens het langlaufen staat bij de Olympiaregion Seefeld voorop. Dankzij jarenlange ervaring van de Cross Country Academy is er een veiligheidsproject opgesteld waardoor verongelukte loipe sporters binnen zeer korte tijd geholpen kunnen worden.

Ontdek meer...

Pictures Olympiaregion Seefeld  ©