Segway tour in Seefeld

Ontdek de omgeving van de regio Seefeld – Tirols Hochplateau met een segway tour. Onder begeleiding van een ervaren gids worden er diverse tochten georganiseerd naar berghutten, bergmeren en alpenweiden. U komt met deze segway tours op plekken met ongerepte natuur en met prachtig uitzicht op de Tiroolse bergen. De tours varieren van duur en zijn geschikt voor jong en oud

Het startpunt van de Segway tours is EUROSPAR in het dorp in Seefeld. Heeft u vragen of wenst u de Segway tour te reserveren? Vraag het onze receptie.

 
Segway tour in Seefeld

🌲 Wildmoos Alm Tour

Op deze avontuurlijke, ca. 2 uur durende Segway-tour rijden we vanuit Seefeld in Tirol eerst in de richting van Reith bei Seefeld, langs de Wildsee en vervolgens omhoog naar de Wildmoosalm. Hier kunt u genieten van een drankje en/of hapje.

Duur: 2 uur 
Prijs: € 79 Euro per persoon

💦 Möserner Seestuben Tour

Op deze prachtige 2 uur durende Segway tour rijden we vanuit Seefeld centrum door bosrijk gebied naar Mösern. Bij de Möserer See kunt u een wandeling maken rond het meer en daarna naar de Möserer Seestub’n voor een verfrissing.

Duur: 2 uur 
Prijs: € 89 Euro per persoon

⛰ 2 Hütten Segway Tour

Op deze 3 uur durende Segway tour rijden we van Seefeld eerst richting Reith bei Seefeld, rond de Wildsee met een stop bij de Wildmoosalm en dan over berg en dal naar de Möserer Seestub'n. Geniet hier van een prachtig uitzicht over de Möserer See.

Duur: 3 uur
Prijs: € 99 Euro per persoon

Ontdek meer...