In de omgeving
-

De Romantische Kerstmarkt

Het belooft een sfeervol winterseizoen te worden in Seefeld. Komt u naar Oasis Princess Bergfrieden? Bezoek dan de Romantische Kerstmarkt in Seefeld. De geur van glühwein komt u tegemoet. U kunt genieten van culinaire lekkernijen en warme punch. En natuurlijk vindt u er ook allemaal leuke cadeau-ideeën. U voelt de magie van deze geweldige tijd van het jaar wanneer de Seefeldse fanfare speelt en het koor 's avonds kerstliederen zingt.  

Kerstverlichting, feestelijke decoraties en winterse activiteiten maken van het advent winkelen een echt hoogtepunt in een ontspannen sfeer. In de omgeving van het dorpscentrum kunt u vrijetijdsactiviteiten verwachten die ideaal te combineren zijn met een bezoek aan de kerstmarkt. Wandel met uw dierbaren door het besneeuwde winterlandschap over heuvels naar de kapel Seekirchl waar uw kinderen zich kunnen uitleven op de rodelheuvel. Voor mensen die houden van beweging in de frisse lucht is er een activiteitenprogramma met onder andere curling, langlaufen en schaatsen.  

Dit is de unieke gelegenheid om te ontspannen en van de natuur te genieten. Daarnaast biedt Oasis Princess Bergfrieden alle luxe voorzieningen om volledig tot rust te komen. Oasis Princess Bergfrieden biedt u het hele jaar door een onvergetelijk verblijf aan in de Oostenrijkse Alpen. Sfeervolle kamers, suites en appartementen op een toplocatie in het centrum van Seefeld. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het verwarmde binnenzwembad, een fitnessruimte en de Wellness & Spa.  

Boek nu uw verblijf in de periode van 25 november 2022 tot en met 6 januari 2023 en combineer uw vakantie met deze sfeervolle en romantische kerstmarkt.