Bereikbaarheid Oasis Princess Bergfrieden

In de regio Seefeld – Tirols Hochplateauligt Oasis Princess Bergfrieden. Het resort is goed te bereiken met de auto, vanaf Utrecht is het ca. 883 kilometer rijden. Tevens is Seefeld goed bereikbaar met de trein. In de wintermaanden zijn er diverse nachttreinen richting Innsbruck vanwaar Seefeld eenvoudig te bereiken is. Tevens kunt u kiezen voor het vliegtuig, vanuit Nederland wordt er diverse keren per week gevlogen naar Innsbruck.

Met de auto

Seefeld is met de auto goed te bereiken vanuit Nederland, 883 km vanuit Utrecht (toon route). De gunstige reistijd naar Seefeld zorgt voor langer skiplezier en maakt het aantrekkelijk voor een lang weekend skiën. De aanrijroute gaat niet over München, tevens gaat u de grens over Reutte waar u geen vignet voor nodig heeft. Bekijk hier waar u wel een vignet nodig heeft. 

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage bij het resort, de in- en uitrit is verwarmd waardoor u altijd ook bij slecht weer de garage kunt inrijden en uitrijden.

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig naar Seefeld

De luchthaven Innsbruck ligt op 21 kilometer vanaf het resort Oasis Seefeld. Er vertrekken wekelijks meerdere rechtstreekse vluchten vanaf de luchthavens Rotterdam en Amsterdam. Een voordeel van reizen met het vliegtuig naar Oostenrijk: u bent binnen ca. 1,5 uur op de plaats van bestemming.

Vanaf Innsbruck luchthaven kunt zelfstandig naar het resort reizen met een huurauto, taxi of het openbaar vervoer. Kiest u voor het openbaar vervoer dan kunt u met buslijn F van Innsbruck Airport naar Innsbruck Hauptbahnhof reizen, dit duurt ca. 20 minuten. De bushalte van het vliegveld ligt direct voor het luchthavengebouw, buslijn F vertrekt iedere 15 minuten.

Vanaf Innsbruck Hauptbahnhof kunt u met de trein verder reizen naar Seefeld. Er rijden ongeveer 23 treinen per dag, de reistijd bedraagt ca. 36 minuten. Vanaf het treinstation in Seefeld wandelt u binnen enkele minuten naar het resort.

Met de trein

Met de trein in de wintermaanden 

Reis comfortabel met de Alpen Express direct vanuit Nederland naar Oostenrijk. De trein stopt ’s nachts niet waardoor u voldoende nachtrust heeft in de lig- en slaaprijtuigen vanaf 22:00 uur. De trein vertrekt ’s avonds en komt in de ochtend weer aan waardoor u acht hele dagen kunt genieten van uw vakantie. In Nederland zijn er verschillende opstapplaatsen. U kunt met de Alpen Express reizen tot Innsbruck, vanaf daar kunt u verder met de reguliere trein naar Seefeld.

📌 Locatie Oasis Princess Bergfrieden

Bekijk de suites en appartementen

Ontdek de faciliteiten