E-biken en mountainbiken in Seefeld

De regio Seefeld – Tirols Hochplateau heeft een prachtig en afwisselend berglandschap voor de mooiste mountainbiketochten. De mountainbikeroutes zijn allen bewegwijzerd en verschillen in moeilijkheidsgraden, dit maakt een mountainbike of e-bike tocht mogelijk met de hele familie. Zowel voor de recreatieve fietsers als voor de echte actievelingen is er een geschikte route, beleef een onvergetelijke ervaring!

 
  • Gevarieerde routes
  • Verschillende moeilijkheidsgraden
  • Volledig bewegwijzerde routes
  • Meer dan 200 Premium Club E-bikes in alle maten
  • E-bike service

E-bike tour met gids

Heeft u nog niet zoveel ervaring met het fietsen op een e-bike maar wilt u wel graag het berglandschap op deze bijzondere manier ontdekken? Met een begeleide e-bike tour neemt een gids u mee door het prachtige gebied en geeft u belangrijke en handige tips voor de beste rijervaring. Uiteraard zijn er ook uitdagende routes met gids mogelijk voor de ervaren mountainbikers. Kortom, een tocht vol plezier, veiligheid en training!

Bikepark Seefeld

In Seefeld vindt u een professioneel mountainbike training center. Het team van het bikepark staat voor u klaar om u fit te maken voor de bergen, speciale rijtechnieken te oefenen en geven u de juiste tips voor het verbeteren van uw veiligheid op de mountainbike. Tijdens een twee uur durende cursus leert u om meer plezier en ontspanning te halen uit het mountainbiken. Verleg uw grenzen op een veilige manier en ontdek het prachtige berglandschap.

Bikepark Katzenkopf

Sinds juni 2021 halen bikers nog meer plezier uit de bergen van Seefeld. Het gevarieerde bikepark is te vinden op de Katzenkopf en heeft een divers aanbod met gezins- en beginnersvriendelijke routes. Met drie verschillende singletrails, een uphill-trail, een pump track en een oefenterrein is er keuze genoeg. Rond het nieuwe bikepark zijn er tal van faciliteiten te vinden voor elke leeftijdsgroep. Zo is er een eigen fietsschool, een fietsenwinkel waar u materiaal kunt huren en is er een wasstation aanwezig. 

 
 
 

Gravelbiken rond Seefeld

De regio is een waar eldorado voor alle fans van gravelbiken. Met de all-terrain bikes rijd je over gravel, heuvels en dalen, maar ook over asfaltpaden en je hebt altijd een prachtig uitzicht. Hier vind je de aangewezen gravelbiketochten in de regio Seefeld.

 

Ontdek meer...

Pictures Olympiaregion Seefeld/Ronny Kiaulehn©