Actieve zomervakantie in Seefeld

Beleef samen met uw gezin een veelzijdige en actieve zomervakantie in de regio Seefeld – Tirols Hochplateau. De regio omringd door prachtige natuurparken, gebergtes en indrukwekkende landschappen biedt u een gevarieerde familievakantie. Of u nu samen wilt wandelen, fietsen, klimmen, paardrijden of zwemmen het is allemaal mogelijk. 

  • Themawandelroutes
  • Diverse activiteiten
  • Zomerprogramma
  • Prachtige zwemmeren

Themawandelroutes voor jong en oud

Naast de vele kilometers aan wandelpaden zijn er ook speciale themapaden, die zeer gezinsvriendelijk zijn. De drie verschillende themapaden komen allen uit op het uitkijkplatform van de Brunschkopf. Alle drie de routes hebben onderweg leuke en informatieve elementen voor de kinderen. Pure ontspanning in de prachtige natuur voor jong en oud.

Speciaal zomerprogramma

Ontdek de regio Seefeld – Tirols Hochplateau met het speciale zomerprogramma. Vanaf eind mei tot begin oktober zijn er iedere week diverse activiteiten mogelijk. Laat uw kinderen kennis maken met de prachtige natuur door middel van een rondleiding dieren spotten in de natuur. Deelname aan de activiteiten is tegen een gereduceerd tarief met de regio Seefeld – Tirols Hochplateau Card.

Zwemplezier gegarandeerd

De zwemmeren zoals Seefeld Wildsee of Möserer See zijn perfecte plekken om voor verkoeling en zwemplezier tijdens de warme zomerdagen. Direct aan de Wildsee vindt u 'Strandperle' een zwemparadijs voor kinderen met speeltuin, kinderbad, verwarmd zwembad en beachvolleybalveld. Ook kunt u hier roeiboten of waterfietsen huren.

Ook bij slecht weer kan er gezwommen worden in het binnenzwembad bij het resort of elders in het Olympia-avonturenbad of het Alpenbad in Leutasch

Ontdek meer...

© Pictures Olympiaregion Seefeld/Sebastian Marko