Wandelen in Seefeld

De regio Seefeld – Tirols Hochplateau ligt op een hoogte van 1200 meter en is omringd door het grootste natuurpark van de Oostenrijkse Alpen. Hier vindt u het natuurgebied Karwendel, het beschermde natuurgebied Wildmoos en het imposante Wettersteingebergte. U geniet hier van maar liefst 650 km aan wandel-, bergklim-, en klettersteigroutes. De wandelingen variëren van moeilijkheidsgraad maar ook in duur, zo is er voor iedereen een geschikte route te vinden. Te voet ontdekt u de mooiste plekjes in de wonderschone natuur van Seefeld.

Waarom Seefeld?

  • 650 km aan wandelroutes
  • Verschillende moeilijkheidsgraden
  • Thema routes voor jong en oud
 

Verschillende wandelroutes

Uniek in het Alpengebied zijn de brede en vlakke 'promenade wandelwegen'. Deze routes stijgen niet in hoogte tijdens het hiken. Ideaal dus voor wandelaars van alle leeftijden! Delen van de promenade routes zijn begaanbaar in de winter. Zo maakt u ook tijdens de wintermaanden een gezellige wandeling met de hele familie door het prachtige landschap van Seefeld.

Zoekt u het liever hogerop? Kies dan een van de prachtige wandelroutes naar de top. Hier geniet u na een inspannende wandeling van het adembenemende panoramische uitzicht over het Tiroler berglandschap. Bekijk de wandelroutes hier.

Themaroutes voor jong en oud

In de omgeving van Seefeld zijn er drie verschillende themaroutes te bewandelen door het prachtige landschap. Alle drie komen deze uiteindelijk op het uitzichtpunt van Brunschkopf uit. Uw start de themaroutes in Seefeld, Leutasch en Mösern. Warme dag? Tijdens de wandeling is het mogelijk om heerlijk af te koelen in de zwemmeren onderweg.

Ontdek meer...

© Pictures Olympiaregion Seefeld/StefanSchuetz.com