Wandelen in Seefeld

De Olympiaregion Seefeld ligt op een hoogte van 1200 meter en is omringd door het grootste natuurpark van de Oostelijke Alpen, het natuurgebied Karwendel, het beschermde natuurgebied Wildmoos en het imposante Wettersteingebergte. Het gebied biedt u 650 km aan wandel-, bergklim-, en klettersteigroutes aan. De routes variëren van moeilijkheidsgraad maar ook in duur, zo is er voor iedereen een geschikte route. Te voet ontdekt u de mooiste plekjes in de wonderschone natuur van Seefeld.

  1. 650 km wandelroutes
  2. Bijzondere wandelervaring
  3. Verschillende moeilijkheidsgraden
  4. Thema routes voor jong en oud

Panorama wandelen in Seefeld

Uniek in het hele Alpengebied zijn de brede en vlakke 'promenade wandelwegen'. Een voordeel van deze wandelpaden is dat u niet stijgt in hoogte tijdens het wandelen. Delen van deze wandelpaden zijn ook begaanbaar in de winter, zo kunt u een gezellige wandeling maken met de familie door het prachtige winterlandschap.

Prachtige wandelroutes naar de top

Zoekt u het liever hogerop? Kies dan een van de prachtige wandelroutes naar de top. Geniet na een inspannende wandeling van het adembenemende panoramische uitzicht over het Tiroler berglandschap. Bekijk de wandelroutes hier.

Themaroutes voor jong en oud

In de omgeving Seefeld zijn er drie verschillende themaroutes te bewandelen. Een avontuurlijke wandeltocht voor de wandelliefhebbers en gezinnen door een prachtig landschap. De themawandelingen komen uiteindelijk uit op een punt, het uitzichtpunt van Brunschkopf. De startpunten van de avontuurlijke routes liggen in Seefeld, Leutasch en Mösern. Tijdens de wandeling is het mogelijk om even af te koelen in de zwemmeren waar u langs komt.

Boek uw vakantie in Seefeld

Ontdek meer...

© Pictures Olympiaregion Seefeld/StefanSchuetz.com