Last minute aan de Zeeuwse kust genieten?

Wilt u er even lekker een weekendje tussen uit of bent u opzoek naar een weekje heerlijk ontspannen? Wacht dan niet te lang en boek uw last minute aan de Nederlandse kust nu met extra voordeel. Oasis Punt-West is een rustig en autoluw resort. De villa's zijn gelegen in de baai van het resort en direct aan het strand of in de duinen. De villa's zijn van alle gemakken voorzien en bieden u veel comfort en luxe. Vanuit uw villa wandelt u zo het strand op!

De comfortabele hotelstudio's, geschikt voor 2 tot 4 personen, zijn uniek gelegen te midden van de baai op het eiland. De hotelstudio's bevinden zich dichtbij het strand van het Grevelingenmeer. Het verblijf in de hotelstudio's is inclusief dagelijks ontbijt en schoonmaak. 

Oasis Punt-West is het ideale resort om even heerlijk te ontspannen. De geweldige locatie aan het Grevelingenmeer, biedt u de mogelijkheid heerlijk te wandelen langs het water. Bij mooi weer is het meer uiterst geschikt om lekker af te koelen. Het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ biedt u de mogelijkheid de unieke omgeving te ontdekken. Wacht niet langer en gun uzelf een rustgevende last minute aan de Zeeuwse kust.. 

Aankomend weekend nog genieten aan de Zeeuwse kust?

Wilt u er even lekker een weekendje tussen uit of bent u opzoek naar een weekje heerlijk ontspannen? Wacht dan niet te lang en boek uw lastminute op Punt-West Hotel & Beach Resort nu met extra voordeel.

 

Uw vakantie bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort