Meivakantie in Zeeland

Is de meivakantie voor u de ideale periode om op vakantie te gaan? Vindt u het heerlijk als het nog niet té warm is, maar wel lekker genoeg om heerlijk rond te fietsen of te wandelen? Geniet u ook altijd zo enorm van de natuur die volop in bloei is? Dan is een huisje huren in de meivakantie in Zeeland bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort dé vakantie voor u! Hier geniet u van volop luxe, het prachtige Zeeuwse strand en de mooie natuurgebieden in de omgeving, terwijl er ook voor uw kinderen genoeg leuke activiteiten zijn.

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 
 

 

Ga een weekje weg tijdens de meivakantie

Een weekje weg tijdens de meivakantie is gegarandeerd een succes. Tijdens deze periode van het jaar heeft u de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen. Het jaar is alweer bijna halverwege en u bent wel toe aan een ontspannen vakantie. Het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort in Zeeland biedt u die kans. Voor zowel jong als oud is er in de omgeving genoeg te beleven.

Prachtige wandelingen langs het strand, mooie fietstochten door het bos of voor de actieveling verschillende mountainbikepaden door de natuur. Voor iedereen is er wel wat te doen. Daarnaast is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom op ons resort, zodat ook deze kan genieten van een vakantie aan de Zeeuwse kust.

Huur een huisje in de meivakantie

Met een huisje van Oasis Punt-West in de meivakantie kan uw vakantie niet meer stuk. De accommodaties op het resort zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Zo zijn zowel de hotelstudio’s als de strandvilla’s gelegen aan het water, zodat u binnen enkele minuten met beide benen in het zand van het Grevelingenstrand staat. In beide accommodatietypen heeft u de mogelijkheid om uw hond mee te nemen,

De luxe strandvilla’s zijn geschikt voor gezelschappen tot 6 personen en door hun ecologische opzet, ook nog eens milieuvriendelijk. U geniet hier van alle rust en ruimte op een idyllische locatie. De eveneens prachtig gelegen hotelstudio’s bieden plaats aan gezelschappen tot 4 personen en zijn voorzien van de service van een hotel. Zo geniet u hier van een dagelijkse schoonmaak, opgemaakte bedden en nieuwe handdoeken.

Op vakantie in de meivakantie

Tijdens de meivakantie in Zeeland geniet u van de natuur die volop in bloei staat. U hoort de vogeltjes fluiten, het blad begint weer aan de bomen te komen en ook de dieren komen steeds meer buiten. Zeker in de natuurgebieden levert dit prachtige plaatjes op. Kies daarom voor lange wandelingen of fietstochten door de bossen en aanschouw het natuurspektakel van dichtbij.

In de meivakantie begint daarnaast ook het weer op te klaren. Ideaal om met uw kinderen te gaan surfen, duiken of kajakken op het Grevelingenmeer. Is het slechter weer, dan biedt de omgeving van het resort voor uw kinderen ook meer dan genoeg om te doen. Denk maar eens aan Deltapark Neeltje Jans, Diergaarde Blijdorp of Klimbos Westerschouwen of neem een kijkje bij A Seal in Stellendam. Hier worden zeehonden opgevangen, zodat ze weer kunnen worden vrijgelaten in de Noordzee zodra ze zijn aangesterkt. 

Wilt u ook een weekje of weekendje weg in de meivakantie? Boek dan in de meivakantie een luxe vakantiehuis in Zeeland bij Oasis Punt-West!

 

🏘 Naar welk vakantiepark in Zeeland kan ik in de meivakantie?

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland brengt u uw meivakantie door op Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort. Dit resort in Ouddorp, aan het Grevelingenmeer, is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in Zeeland in de meivakantie.

🏖️ Welk vakantiehuis in Zeeland kies ik voor de meivakantie?

U hoeft niet langer te zoeken naar een vakantiehuis in Zeeland voor de meivakantie. Op Oasis Punt-West | Hotel & Beach Resort vindt u precies wat u zoekt. U verblijft hier in meivakantie in een luxe strandvilla of hotelstudio op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer.

🛏️ Waar boek ik een luxe hotel in Zeeland in de meivakantie?

Een paar dagen in een luxe hotelstudio voor 2 tot 4 personen, direct aan het water. Dat klinkt goed! Op Oasis Punt-West vlakbij Zeeland geniet u in een hotelstudio van services zoals dagelijkse schoonmaak, opgemaakte bedden en schone handdoeken.

🏄 Wat is er te doen in Zeeland in de meivakantie?

In de meivakantie zijn er in Zeeland veel leuke activiteiten om te ondernemen. Bij Oasis Punt-West in Ouddorp geniet u volop van verschillende watersporten, maakt u prachtige wandelingen door het natuurgebied de Punt van Goeree of over het uitgestekte Noordzeestrand.

🧒 Waarom een meivakantie in Zeeland met kinderen boeken?

In de meivakantie is er zoveel te doen in Zeeland voor kinderen. Het luxe resort Oasis Punt-West is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes met kinderen in de meivakantie. Bezoek bijvoorbeeld Deltapark Neeltje Jans, Klimbos Westerschouwen, zeehondenasiel A Seal of maak een rit met het stoomtreintje dat langs het resort rijdt.