Ontspannen nazomeren aan de Zeeuwse kust

Wilt u in alle rust genieten van een prachtige vakantie aan zee, in de vrije natuur en met diverse leuke culturele mogelijkheden? Dan is een vakantie in september aan de Nederlandse kust wellicht iets voor u! Bij Oasis Punt-West in Zeeland verblijft u in een luxe hotelstudio of strandvilla direct aan het strand van het Grevelingenmeer en op steenworp afstand van het Noordzeestrand en Natuurgebied De Punt! Lekker uitwaaien op het strand of genieten van een mooie wandeling of fietstocht door de duinen. Ook een bezoek aan pittoreske dorpjes als Ouddorp, Brielle en Zierikzee behoort tot de mogelijkheden!  Kom heerlijk nazomeren in Zeeland!

 
 

Of lees meer over deze locatie

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
 

🕒 Wacht niet te lang, want onze hotelstudio's en villa's raken snel volgeboekt in september!

 
 

Boek uw nazomer bij Oasis Punt-West!

 
 

De ideale vakantie

In september kunt u aan de Zeeuwse kust in alle rust en ruimte genieten van een ontspannen vakantie. De grote massa toeristen hebben dit aangename stukje van Nederland weer verlaten en de rust is teruggekeerd. Geen lange wachtrijen, drukke restaurants of door toeristen overspoelde stranden en natuurgebieden. De temperaturen zijn tijdens deze tijd van het jaar nog altijd ideaal voor een heerlijk dagje strand of voor het ontdekken van de pittoreske omgeving. Een vakantie in september aan de Zeeuwse kust is simpelweg ideaal voor iedereen die wil genieten van een ontspannen en aangename vakantie aan zee!

Ook op het ruim opgezette resort van Oasis Punt-West ervaart u een heerlijke serene rust. Ons resort biedt een ongekend verblijfscomfort en diverse faciliteiten die het verblijf nog wat extra glans geven. Zo kunt u op het resort genieten van een heerlijk diner bij Brasserie Zeven, zwemmen of wandelen langs het Grevelingmeer en fietsen huren voor een prachtige tocht in de natuur. Wilt u een boot meenemen om lekker te varen? Geen probleem, deze kunt u aanleggen bij onze aanlegsteigers!

Ontspanning begint in een luxe hotelstudio of strandvilla

Ook al is de omgeving nog zo mooi, als uw accommodatie dit niet is, valt al snel uw vakantie in duigen. Ook hier hoeft u zich bij Oasis Punt-West geen moment zorgen over te maken! Want of u nu kiest voor een verblijf in een luxe hotelstudio of ecologische strandvilla, het zal u aan niets ontbreken. Onze ruim opgezette strandvilla’s bieden plaats aan gezelschappen tot 6 personen en vanuit uw villa staat u direct met uw voeten in het zand van het Grevelingenstrand. De compleet uitgeruste villa’s zijn uiteraard voorzien van alle moderne gemakken om u een heerlijke ontspannen vakantie in september aan de Nederlandse kust te laten beleven.

De luxe hotelstudio’s bieden plaats aan gezelschappen tot 4 personen en zijn gelegen op een klein eiland midden in de baai. U geniet vanuit uw hotelstudio van een prachtig uitzicht over de baai of het eiland zelf. De comfortabele en compleet ingerichte hotelstudio’s worden dagelijks voor u schoon gemaakt, de handdoeken ververst en de bedden worden opgemaakt. Zo geniet u niet alleen van het comfort van thuis, maar ook van de luxe van een hotel! Wilt u uw trouwe viervoeter ook meenemen? Geen probleem, deze is in de meeste accommodaties van Oasis Punt-West van harte welkom!

Klinkt ultiem genieten tijdens een ontspannen vakantie in september u goed in de oren? Kom dan nazomeren in Zeeland! Wacht niet langer en boek vandaag nog uw verblijf bij Oasis Punt-West.

 
  • Flexibele omboekgarantie
 
 
 
 
  • Flexibele omboekgarantie
 
 
 
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over onze accommodatie? Of bent u benieuwd naar de omgeving van Punt-West? Onze Travel Advisors helpen graag.
+31 (0)30-208 3050

 

Waar kan ik ontspannen nazomeren aan de Zeeuwse kust?

Voor een ontspannen nazomer nabij de Zeeuwse kust bent u bij Oasis Punt-West aan het juiste adres. Geniet van een villa of hotelstudio aan het Grevelingenmeer. 

Wat kan ik doen tijdens een nazomer aan de Zeeuwse kust?

De nazomer is een ideale tijd voor een vakantie nabij de Zeeuwse kust. Ontdek wat de omgeving u te bieden heeft. 

Waar vind ik een huisdiervriendelijk resort tijdens de nazomer aan de Zeeuwse kust?

Oasis Punt-West is een huisdiervriendelijk resort waar u heerlijk geniet van een zorgeloze nazomer nabij de Zeeuwse kust.