Paasvakantie in Nederland aan Zee

Pasen komt er weer aan en dat betekent voor veel mensen een heerlijk weekendje weg. Lijkt dat u ook heerlijk, om in de Paasvakantie, in alle rust en luxe, heerlijk uit te waaien aan zee? Bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is dit allemaal mogelijk. Op dit prachtige Beach Resort komt u helemaal tot rust, terwijl uw kinderen in de omgeving kunnen genieten van een scala aan activiteiten. Uiteraard is er voor uzelf in de omgeving ook meer dan genoeg te beleven. Ontdek de pittoreske Zeeuwse dorpjes of ga heerlijk wandelen of fietsen door de verschillende natuurgebieden in de omgeving. Uw hond neemt u uiteraard ook gewoon met u mee!

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 

Vier Pasen aan de kust bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Pasen is natuurlijk de ideale periode om er even lekker tussenuit te knijpen. De winter is voorbij en de lente is in volle gang. De bomen beginnen weer blad te krijgen en ook de vogeltjes fluiten weer. Dit zijn goede redenen om eens lekker van de natuur te genieten. Waar kunt u dat beter doen dan bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Dit luxe Beach Resort aan het strand zorgt ervoor dat u, tijdens de Paasvakantie, heerlijk tot rust kunt komen.

Naast het prachtige Grevelingenmeer, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, is ook De Punt van Goeree zeker aan te raden. In deze tijd van het jaar vindt u hier vele mooie vogelsoorten, die u allemaal vanuit de speciaal hiervoor gemaakte kijkschermen kunt bestuderen. Daarnaast biedt het natuurgebied ook lange wandelpaden, van waaruit u verschillende diersoorten kunt bekijken.

Voor uw kinderen is er natuurlijk ook genoeg te beleven in de omgeving. Ga een educatief dagje weg naar Deltapark Neeltje Jans, kies bij slecht weer voor Zwembad Zuiderdorp Stellendam of ga actief met uw kinderen klimmen bij Klimbos Waterschouwen. Ook op het Beach Resort zelf zijn er voldoende mogelijkheden voor uw kinderen om zich urenlang te vermaken.

Lastminute Pasen in strandvilla aan zee bij Oasis Punt-West

Als we het hebben over luxe, dan bedoelen we ook écht luxe. De verschillende ecologisch opgezette strandvilla’s voor max. 6 personen zijn direct aan het strand gelegen en bieden u alle luxe en comfort die u verdient. Vanuit uw villa geniet u van een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer en heeft u de mogelijkheid om direct het Zeeuwse strand op te lopen. U staat dus vanuit uw compleet uitgeruste en luxe strandvilla direct met uw voeten in het zand! Dat is pas een ultieme manier om van uw welverdiende vakantie aan zee te genieten!

Een aantal van onze luxe strandvilla’s beschikken tevens over een eigen zwem- en aanlegsteiger, zodat u direct vanuit uw eigen villa een duik in het Grevelingenmeer kunt nemen. Ook het terras met de luxueuze loungeset zorgt ervoor dat u heerlijk in het zonnetje kunt ontspannen. Dat is pas genieten! Wilt u ook lastminute op vakantie met Pasen? Boek dan vandaag nog een luxueus verblijf aan het strand en aan zee bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort!